Arama sonuçlarınız

1. T

Çadır Seçimi

Ynt: Çadır Seçimi Anlaştık.

2. T

Kampta Güvenlik (İnsana Karşı)?

Ynt: Kampta Güvenlik (İnsana Karşı)? Bu konuda önlem alma - ihtiyatlı olmakla, paranoyayı - korkmayı birbirine karıştırmamak lazım. Genç ve bekarlık yıllarımda gittiğimiz dönemle eş ve çocuk sahibi olduğumuz dönemler birbirinden büyük farklılıklar içeriyor.Bu kimsenin önleyemeyeceği bir...
  3. T

Çadır Seçimi

Ynt: Çadır Seçimi Ben işi bilenlerin sözünü dinlerim.Bu daha iyidir diyorsan tamamdır.Yarın fırsat bulursam, olmadı öbür hafta sonu bir çayını içmeye gelirim. Stoğunda 3 adet vardır umarım. Forumdaşlara yaptığın indirim konusunu dükkanda ayrıca konuşuruz ;D

4. T

Kampta Güvenlik (İnsana Karşı)?

Ynt: Kampta Güvenlik (İnsana Karşı)? Konuya iki negatif hikaye ekleyeyim. İyi birer kampçı olan iki kız arkadaşımız 90 lı senelerde tecavüzden son anda kurtulmuştu.Bu hikayenin ayrıntılarına girmiyorum baya uzun ve çetrefilli. Erikli yaylasından dönerken uğradığımız balık çiftliği sahibi bir...
  5. T

Çadır Seçimi

Ynt: Çadır Seçimi Güzel fikir uygulamaya çalışacağım. Tüm tavsiyeler için teşekkürler. Bu arada uyku tulumlarını almadım.Almayı düşündüğüm model ve satış yeri burası...

6. T

Çadır Seçimi

Ynt: Çadır Seçimi Husky marka çadırı yukarıda da belirttiğim gibi 3-4 kez kullanma fırsatım oldu.Bahsettiğiniz Granede modelini gördüm.Kalabalık aileler için gayet güzel bir dizayna sahip. Ağırlığından dolayı araba ile kamp yapmanız neredeyse kaçınılmaz. Ya da bir kişiyi sırf onu taşımak üzere...

7. T

Çadır Seçimi

Ynt: Çadır Seçimi Arkadaşlar herkese merhaba. Öncelikle forumun kurulmasına ön ayak olan ve bizlere her türlü bilgiyi ileten tüm dostlara teşekkür etmek isterim. Çadır almak üzereyken keşfettiğim forumunuza, teknik arızalar dolayısıyla ancak kayıt olabildim. Bu arada acelem olduğu içinde...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,013
Kayıtlı Üye Sayımız
166,760
Kaydolan Son Üyemiz
Stronger

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri