Arama sonuçlarınız

1. Ercan2603

Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking)

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) Beklerim MUrat Abi..... Şu Sözleştiğimiz ama yerine getiremediğimiz ( benim yüzümden ) Rakı İşimizi de SaKaRaBaŞıNDa gerçekleştirelim ( sakarabaşı ; sakarya nehrinin doğduğu yer :)) ) CCanım Abim BEn kaçtım Görüşürüz ii geceler :)))

2. Ercan2603

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) daha yeniyim murat abi şimdi bakıyorum..... tamam işte murat abi bak resimleride var bi organizasyon yapsak da <Sonbaharda Buluşsak :D
  3. Ercan2603

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) YÜrüyüş kadar rahatlatıcı başka bişey bence yok, Hele Tarih ile dolu olursa ki Bizim burada çok yer var ( burası eskişehir :) ) arkadaşlar eğer eskişehire gelirseniz yazılıkaya --- midas antik kenti ---- var muazzam bir yer.... yakın çevresinde birçok...

4. Ercan2603

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu Herkeze Öncelikle MErhaba BEn Ercan eskişehirde ikamet ediyorum. Bu siteyi En yakışıklı abim ( reklam oldu biraz ama :)) ) Murat Ayduran vasıtası ile tanıdım ver gerçekten güzel bir site Emeği geçen herkeze çok teşekkurler.... ve son olarak...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,012
Kayıtlı Üye Sayımız
166,760
Kaydolan Son Üyemiz
Stronger

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri