Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Daihatsu Feroza Teknik Yardım
nihayet siftahı yaptım bayramda fakat takviye 4l deyken çok zorladığım zaman atıyor takviye.ben dişlilerden şüpheleniyorum ama bu konuyla ilgili bilgisi olan varsa tecrübelerini bizimle paylaşırsa sevinirim.
forester çok iyi olur valla.bende ferozayı yeni aldım ve hiç malumatım yok.bu sitede bulunan arkadaşlara yardımlarından dolayı teşekkür ederim
NİHAYET FEROZA YI ALDIM.OPHTHA SENİN FEROZAYI MODEL OLARAK ALDIM HABERİN OLSUN.BAZI UFAK TEFEK BAKIMLARI VARDI BUGÜN HALLOLACAK İNŞAALLAH.BU VİNÇ KONUSUNDA YARDIMINI İSTİYORUM.KAÇ TONLUK ALMALIYIM VE NEREDEN BULABİLİRİM.BU ACEMİ FAKAT HEVESLİ KARDEŞİNİZE...
Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu
selam.yüksel ben.mevzu bir feroza almaya karar verdiğimde başladı.tesadüfen bulduğum bu sitede kendimi sizlerin yerine koyarak kah çamura saplandım kahda dağlardan o eşsiz manzaraları seyrettim.emeği geçenlere teşekkür eder işinizde ve eğlencenizde...