Arama sonuçlarınız

1. jeronimo

Giresun Doğa Yürüyüş Parkurları

Ynt: Giresun Doğa Yürüyüş Parkurları Arkadaşlar ilginiz için teşekkür ederim. Ben Espiye'deyim. Daha önce dedimya karadenizde yeniyim. Bu işi nasıl organize edebiliriz bilemiyorum en azından rotaları ve özelliklerini bilmiyorum.. Alternatif rotalar önerirseniz. Biraz yazışır. Karar verebiliriz...

2. jeronimo

Ynt: Giresun Doğa Yürüyüş Parkurları Arkadaşlar iyi günler. Artık karadenizdeyim. Dedimya burda yabancıyım. Neler yapılabilir nasıl planlar olabilir paylaşalım isterseniz...
  3. jeronimo

Ynt: Giresun Doğa Yürüyüş Parkurları Sevgili arkadaşım. Hazırda bulunan gruplara katılmak tabiki çok daha kolay ama ne yapalım bizi kabul etmezlerse bizde kendi grubumuzu kurarız. Doğa da ben sizi kabul etmem demez herhalde. Görüşmek dileği ile. bana bahadirex@hotmail.com adresimdende...

4. jeronimo

Giresun Grubu Serbest Muhabbet Köşesi

Ynt: Giresun Grubu Serbest Muhabbet Köşesi Arkadaşlar ilginiz için teşekkürler burayı şimdilik takip ediyorum giresuna taşınıp yerleşince aktif uğraşılar sergilemek istiyorum.
  5. jeronimo

Giresun Grubu Serbest Muhabbet Köşesi

Merhaba iyi günler giresunda ve bu sitede yeniyim. Ama doğa yürüyüşünde bayağı eskiyim....

6. jeronimo

Arkadaşlar ben devlet memuruyum ve Giresun'a tayinim çıktı. Zaten meraklısı olduğum bir sporun tam kalbine düştüm gibi geliyor. Giresun'da bu sporu yapan insanlarla tanışıp bende aralarına ve gruplarına dahil olmak istiyorum. bahadirex@hotmail.com adresindende bağlantı kurulabilir. Ayrıca bu...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,612
Kayıtlı Üye Sayımız
172,259
Kaydolan Son Üyemiz
denizyilmaz

SON MESAJLAR

SON KONULAR

Geri