Arama sonuçlarınız

1. tanersarp

Solo Kamp Karageçit

2. tanersarp

Solo Kamp Karageçit

2023 ün ilk solo kampını kar yağışından hemen önce gerçekleştirdim. pozantı çamlıyayla arasında bir baraj gölü kenarında. hava gün içinde 4-6 derece, gece ve sabaha doğru 0, - 3 seviyelerine kadar düştü. yazın yoğun olduğu için bu bölgeye gelmeyi kış aylarına bırakmıştım iyi de yapmışım, tek...
  3. tanersarp

İlk Defa Kamp Yapacağım Tavsiyelerinizi Bekliyorum

ilk yalnız geçirdiğim geceyi (16 yaş ) hatırladım ve gülümsedim. 40 yaşında halen eksiklerle yola çıkarım. ama çıkarım . mantığınıza ve kalbinize en makul görünen seçeneği seçin. _____________________________________________ Yol gitmek içindir, beklemek için değil ki... - Yunus Emre

4. tanersarp

İlk Defa Kamp Yapacağım Tavsiyelerinizi Bekliyorum

ilk yalnız geçirdiğim geceyi (16 yaş ) hatırladım ve gülümsedim. 40 yaşında halen eksiklerle yola çıkarım. ama çıkarım . mantığınıza ve kalbinize en makul görünen seçeneği seçin. _____________________________________________ Yol gitmek içindir, beklemek için değil ki... - Yunus Emre

5. tanersarp

Alternatif Kamp Rotası (mersin)

hocam hafta sonu oradaydım, kısmen rüzgarlı ama net bir hava vardı. + dolunaya denk geldi. akşam 6/10 derece gibiydi ama bu haftadan sonra sıcaklıklar artar diye düşünüyorum.sıcaklıkla ilgili bir sıkıntınız olacağını düşünmüyorum.

6. tanersarp

jandarmayı görmedim ama yoğun olduğu söyleniyor yaz aylarında. bir sıkıntı olacağını düşünmüyorum.
  7. tanersarp

kahve içmeye gelsek olur mu ? :)
  8. tanersarp

wc ve su sıkıntınız yoksa 2 gün keyifle vakit geçirebileceğiniz, trafik sesi olmayan güzel bir koy ( barbaros koyu - taşucu) mersin antalya istikameti taşucu beldesi ilk tünelden sonra yol içeri doğru sapıyor. bahçelerin içinden stabilize yoldan kıyıya ulaşıyorsunuz.

9. tanersarp

Sifir Vi̇ctori̇nox Hi̇ker Satilik 185 Tl

fiyat güncel mi ?

10. tanersarp

Sırt Çantası Ağaca Nasıl Asılır

cepte dursun. emeğinize sağlık
  11. tanersarp

Uyku Tulumu, Sizce Hangisi?

Merhaba; hangi şartlar ve derecelerde kalıyorsunuz tam emin değilim ama fiyat performans ürünü isterseniz bir arkadaşa almıştık ve sonra bahar ayları için kendime de 1 tane aldığım pavillo hiberhide 0 uyku tulumunu öneririm. extrem derecesi -17 confort derecesi -4 0 olarak geçiyor. şimdilik bir...

12. tanersarp

Çadır Tavsiyesi (hannah)

sadece bu iki çadır arasında kalacak olsaydım hafif olanı tercih ederdim. sebebi 9,5 kg ağırlığında 65 cm çanta uzunlugundaki hannah tribe gibi bir çadırı taşımamak olacaktır :smiley: ama tabiki sizin ulaşım ve kamp detaylarınızı bilmiyorum. ikiside ortalama bir yağmur direncine sahip 3000 mm...
  13. tanersarp

Çadırlı Kış Kampı: Dumlu Erzurum, Aralık 2019

Emeğine sağlık . aynı zamanda beğenme düğmesi çalışmıyor. @admin ilgilenirse iyi olur kanaatindeyim:)
  14. tanersarp

Bisikletli Kamp: Erzurum Akdağ Kaplıcaları (naturehike Star River 2)

emeğine sağlık, guzel deneyim.

15. tanersarp

Kamp Ateşinde Kontrifile Et Pişirme

ha soğanları kıymışsın ha bize kıymıssın abi. bu saatte oturduk ekmek arası peynire tost bastık mutfakta :)
  16. tanersarp

Polish Lavvu (bushcraft Kanvas Tent/çadır)

EMEĞİNİZE SAĞLIK.
  17. tanersarp

Şelale Kamp Yeri

tebrikler abi iyi kamplar.

18. tanersarp

Dev Bir Arazi Aracı

alırsın ford olursun lord... buna kadar zorlarız biz anca
  19. tanersarp

Balta mı, Bıçak mı?

Ağaç dalları için balta, yemek ve küçük işler için bıçak. Tamamen ağaç için testere...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,621
Kayıtlı Üye Sayımız
172,265
Kaydolan Son Üyemiz
masalozturk

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

SON KONULAR