Arama sonuçlarınız

1. tonkano

Subaru Forester Parça Fiyatları ve Servis İhtiyacı

Ynt: Subaru Forester Parça Fiyatları ve Servis İhtiyacı Yanı 50.000 km'de bezinlilere olmuyormu? Öyle ise yakıt yönünden aradaki fark azalıyor. Pek mantıklı gelmedi bana. 15.000 tl.ye güzel araçların alındığı bir dönemde çok uçuk bir para. Servislerin bakım ücreti gerçekten can yakıyor. Allah...

2. tonkano

Yeni Foresterlardaki değişiklikler

Ynt: Yeni Foresterlardaki değişiklikler Teşekkürler Gezengen. Yeni kasa tam güncel Suv olmuş. Kasa olarak benim pek hoşuma gitmedi. Farlarını daha güzel yapabilirdi. Dış görüşüne göre içi ferah değil. İç yükseklik fazla geldi bana. Tavanı yüksek araçları hiç sevemedim oodum olası.
  3. tonkano

Forester'a CİLA ve BOYA KORUMA

Ynt: Forester'a CİLA ve BOYA KORUMA

4. tonkano

Ynt: Forester'a CİLA ve BOYA KORUMA Tüm işlem bittikten sonra kalan cila artıkları ve tozların gitmesi ve koruyucunun suya karşı aracı nasıl koruduğunu test etmek için aracı yıkadım. Her yıkamadan sonra su damlalarının bu şekilde olması gerekir (yoksa koruyucunuzun zamanı dolmuştur). Ayrıca...
  5. tonkano

Ynt: Forester'a CİLA ve BOYA KORUMA

6. tonkano

Ynt: Forester'a CİLA ve BOYA KORUMA Tespit edilen çiziklerin durumuna göre seçilen polish malzemesi makine ve uygun ped kullanarak boyaya yedirerek boyayı parlattım. Polish işi bittikten sonra; cilanın uzun ömürlü boyanın üzerinde kalması için wax (koruyucu) sürüp belirli süre bekleyip...

7. tonkano

Ynt: Forster'a CİLA ve BOYA KORUMA
  8. tonkano

Ynt: Forster'a CİLA ve BOYA KORUMA Kil işlemi bittikten sonra boyadaki cizik ve hare durumuna göre uygun polish (cila) seçilmeli. Boyanın ne kadar çizik olduğu tespit edilmeli. Çizikler belirgin ama fazla derin değil. Plastik aksamlar polish malzemesinden zarar görmemesi için bantlanmalı.
  9. tonkano

10. tonkano

Ynt: Forster'a CİLA ve BOYA KORUMA İçine su ve oto şampuanı konulmuş fısfıs ve kil. Kil aracın boyası üzerine sinmiş kimyasal kirleri, ziftleri, boyaya batmış incecik metal parçalarını ve özellikle ağaçlardan boyaya akan reçine türü yapışkanları temizlemek için gereklidir. Kil zorunlu değildir...

11. tonkano

12. tonkano

13. tonkano

Ynt: Forster'a CİLA ve BOYA KORUMA Öncelikle araç güzelce temizlenir. Aracın üzerinde ince kum tanecikleri bırakmamaya özen gösterimeli.
  14. tonkano

Kaliteli olanların da fiyatı çok fazla. Orta yolu bulmak için epeyce bilgi sahibi old uktan sonra araştırmak lazım. Yoksa kurulmuş olan bir çok bubi tuzağı mevcut, onlardan birine düşmesi an meselesi. Bende yıllar önce birkaç kez düştüm. Bunlar insanın kanını kene gibi emerler. Burada pasta...
  15. tonkano

Forester Koltuk Altındakı Pas Sorunu ve Çözümü

Ynt: Forester Koltuk Altındakı Pas Sorunu ve Çözümü Soketler iyi incelenmeli, acele edilmeden ve zorlamadan yapılırsa çoğumuz yapabiliriz.

16. tonkano

Ynt: Forester Koltuk Altındakı Pas Sorunu ve Çözümü Dikkat edilmesi gerekenler; Koltukları uygun anahtar takımıyla sökülmeli. Çok fazla tork uygulanacağından sağlam bir takım olmalı, Koltukları aynı şekilde yüksek tork uygulanarak monte edilmeli, Koltukların dışarı çıkarılması epeyce zor...
  17. tonkano

Ynt: Forester Koltuk Altındakı Pas Sorunu ve Çözümü Sonuç;
  18. tonkano

Ynt: Forester Koltuk Altındakı Pas Sorunu ve Çözümü Teşekkür ederim. Koltukların sökülmesi epeyce zor. Yazımın tamamlamadım. Tamamlanmış şeklini az sonra yükleyeceğim.

19. tonkano

Ynt: Forester Koltuk Altındakı Pas Sorunu ve Çözümü Çözüm için gerekli alet edevat; Erken kuruması açısından selülozik boya ve astar Küçük fırça, zımpara kağıdı, Matkap ve ucunda taşlama teli.
  20. tonkano

Forester ön koltukların altında, alt karosere vidalanan yerlerinin uç kesimlerinde pas başlangıcı, boya kabarması ve paslanma gözlemledim. Birkaç arkadaşında aracında aynı olayın olduğu bilgisini okudum ama nerede olduğunu hatırlamıyorum. Serviste boya ve kaporta ustalarına sorduğumda; bu...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,621
Kayıtlı Üye Sayımız
172,265
Kaydolan Son Üyemiz
masalozturk

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri