Arama sonuçlarınız

1. tarikcimbom

Araba Ile Paris Brüksel Amsterdam Berlin Varşova Belgrad Istanbul Rota Tavsiyesi

Cok tesekkür ederim bilgiler için. Plan yapıyoruz ama yolda neler ile karşılacaz bilmiyorum , WC yi hiç düşünmemiştim 500 km lik yolda iki kere dursak WC için 6 Euro vercez 😁 Fransa’da strasbourg Paris arası yol parası yaklaşık 40 Euro idi sanki onu gözden çakardım. Benzin çok pahalı Hollanda...
  2. tarikcimbom

Yurtdışı Yollarda Karşılaşacağımız Araç Arızalarını Nasıl Gideririz?

Tesekkürler. Almanyaya gidince o kartı sorayım. Kazasız belasız keyifli gezi dilerim

3. tarikcimbom

Yurtdışı Yollarda Karşılaşacağımız Araç Arızalarını Nasıl Gideririz?

Merhaba ben Almanyada bahsettiğiniz 40 gb lık kartı soracaktım bu kart fiziksel ve ab ülkesi tüm ülkelerde gecerli doğrumu anladım ? ayrıca hangi operatör yazabilirseniz çok sevinirim , vodafon hergüne 300 tl istiyor 20 gün kullansam 6000 tl yani yaklaşık 190 euro bahsettiğiniz kart daha...
  4. tarikcimbom

Araba Ile Paris Brüksel Amsterdam Berlin Varşova Belgrad Istanbul Rota Tavsiyesi

1 temmuzda nişte olmayı planladım. Her ayarladığım yerin ücretsiz otoparkı var. En pahalısı Hollanda 2 gece amsterdama 50 km uzakta 20 bine ayarladım . Daha ucuzuda çok kötü oluyor . Umarım hayal ettiğimiz gibi bir gezi olur

5. tarikcimbom

Hocam ben rotayı istanbul -niş-novisad-zagrep-münih-strasburg-paris-brüksel-amsterdam-bremen-berlin-krakow-szeged-niş-istanbul şeklinde güncelledim. Kalacağım yerleri booking ve airbnb den ayarladım. Toplam kalma masrafı hemen hemen 110 bin civarında olacak . Otoban parası+ benzin+ şehir içi...

6. tarikcimbom

Herkese merhaba degerli gezmeyi seven dostlar. Başlıktada belirttiğim gibi oldukça uzun bir tur yapmayı düşünüyorum temmuz 2024 de. Daha önce istanbul selanik üsküp belgrad budapeste prag viyana sofya türkiye şeklinde bir tur yaptım 2017 de. Gecen yıl araba ile bükreşe gittim geldim. Bu sene...
  7. tarikcimbom

Araçlaistanbul Üsküp Belgrad Budapeste Prag Viyana Novi Sad Niş Istanbul Turu

Arkadaşlar merhaba tekrardan , su anda Belgradtayım. İpsaladan cok hızlı gectik sonırda hiç kimse yoktu. Yunanistan makedonya kapıso ve makedonya sırbistan kapısoda aynı şekilde pasaportlara ve yesil karta bakıyorlar. Daha bagaja bakan olmadı. Su ana kadar hersey çpk güzel gidiyorduki . Knez...
  8. tarikcimbom

Son iki gün kaldı arkadaşlar. Viyana hariç kalacağım tüm yerlerden teyit aldım. Bazı yerler depisito istiyormuş. Eger bir zarar vermezsek geri iade edeceklerini yazmışlar. Reflektörlü yeleklerimiz geldi. Yarın yedek parcacıdan aydınlatma sistemi için yedek ampülleri alacam . Yeşil pasaportumuz...

9. tarikcimbom

sonuc olarak novi sad tan sonra bir gün sofyada konaklama ve kapıkuleden istanbul dönüş en iyisi . kaldı bir haftam :) artık marketten yolluk alma , iznimi milli eğitimden alma zamanı. sigortacım arabanın yeşil sigortasını orda yaptırırsam daha ucuz olacagını ve sınırda zaman kaybetmeyeceğimi...

10. tarikcimbom

Araba Ile Avrupa Tur Hazırlığı (nisan-mayıs 2017)

teşekkürler umarım sorun cıkmaz ama cıkarsa diye booking ve air bnb müşteri hizmetlerinin numaralarının telefona kayıt edecem. gitmeden önce teyid alacam zaten risk yoksa işin keyfide olmaz anlatacagımız maceralarımız olur:)
  11. tarikcimbom

cevap yazan herkese teşekkür ederim. benzin alırken kredi kartı veya nakit hangisi uygunsa onu kullanmamayı düşünüyorum. yanımda yaklaşık 1500 euro götürmeyi planlıyorum. kalcam evlerde ödeyeceğim ücret genelde euro olarak yazıyor ve çoğu sadece nakit istiyor. bazıları kartla ödeme...

12. tarikcimbom

yakıtı nasıl alsam daha mantıklı olur . bazı arkadaşlar o ülkenin para birimi ile, bazı arkadaşlar ise kredi kartı ile almanın daha uygun olacağını söylüyor. kıdemli arkadaşlardan yardım istiyorum. birde makedonyaya girince euro bozdurcam bunu gümrüktemi yapmam lazım yoksa benzinliklermi? çünkü...
  13. tarikcimbom

Araba Ile Avrupa Tur Hazırlığı (nisan-mayıs 2017)

Merhaba . Paylaşımınız için teşekkürler. Benim gibi yurtdışına araba ile cıkacaklar için cok faydalı bilgiler edindim sayenizde. Bizim planımız 7 temmuzda ipsaladan cıkarak selanik -üsküp-belgrad-budapeste-prag-viyana-novisad-niş-istambul şeklinde. Kalcam yerlerin çoğunu booking ve ikisinide...

14. tarikcimbom

fatma hanım cevabınız için teşekkür ederim. giderken yunanistan üzeri gitme planımı değiştirmedim. ama dönüşte bulgaristan ve sofyada konaklayarak gelmeyi planlıyorum. şu anda hazırlıklar devam ediyor. sgyic adında bir naviasyon programını telefonuma indirdim. ayrıca google map haritalar...

15. tarikcimbom

herkese merhaba. uzun zamandır bu siteyi takip ediyorum. burada okuduklarımında etkisinde kalarak. bu yaz hep hayalini kurduğum aracla avrupa turunu yapma kararı aldım. yaklaşık 3 aydır ararastırarak. kendimce bir güzergah belirledim. planıma göre 8 temmuzda iki aile iki araba ile istanbuldan...
  16. tarikcimbom

gezmeyi seviyor. hiç görmediği yerleri görmeyi seviyor. hiç okumadıgı kitabı okumayı seviyor...

gezmeyi seviyor. hiç görmediği yerleri görmeyi seviyor. hiç okumadıgı kitabı okumayı seviyor. hayat kısa.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,636
Kayıtlı Üye Sayımız
172,272
Kaydolan Son Üyemiz
Damat_M

Çevrimiçi üyeler

Geri