Arama sonuçlarınız

1. Blackhawk99

Hilux El Yapım Alt Koruma Projesi 300 Tl + 2 Gün (1650 Tl'lik Alt Korumalara Inat !!!!)

Hocam..En azından teknik çizim varsa yada ölçülerle eğimlerle verileri vs vs paylaşırsanız bizler için daha faydalı olur diye düşünüyorum

2. Blackhawk99

Land Rover Defender Satış İhaleleri

sürekli enerji dağıtım şirketlerinin sayfalarını takip et...mutlaka çıkıyor
  3. Blackhawk99

Ankarada Enduro Fırtınası

Geçtiğimiz yıllarda Hitit Rallisi, tırmanma yarışları gibi pek çok motor sporlarına ev sahipliği yapan Ankara’nın Kazan ilçesi bu defa da Türkiye Enduro Şampiyonası’na ev sahipliği yapıyor. Türkiye Motosiklet Federasyonu’nun 2015 yarış takviminde yer alan Türkiye Enduro Şampiyonası 3. Ayak...

4. Blackhawk99

Ankarada Enduro Fırtınası

Geçtiğimiz yıllarda Hitit Rallisi, tırmanma yarışları gibi pek çok motor sporlarına ev sahipliği yapan Ankara’nın Kazan ilçesi bu defa da Türkiye Enduro Şampiyonası’na ev sahipliği yapıyor. Türkiye Motosiklet Federasyonu’nun 2015 yarış takviminde yer alan Türkiye Enduro Şampiyonası 3. Ayak...
  5. Blackhawk99

land rower defender ihaleleri ve satış noktaları resmi kurumdan satış bilgileri

Ynt: Land Rower Defender İhaleleri Ve Satış Noktaları Resmi Kurumdan Satış Bilgileri Arkadaşlar Eğer ilgilenen olursa Erzurum Aras Enerji Dağıtım Şirketinin 2. el araç satış ihalesi var Liste çok uzun.. İnceleyin derim Link: http://www.arasedas.com.tr/ihale-duyuru-detay.asp?Id=692 ARAS...

6. Blackhawk99

Land Rover Defender Satış İhaleleri

Ynt: Land Rover Defender Satış İhaleleri Arkadaşlar Eğer ilgilenen olursa Erzurum Aras Enerji Dağıtım Şirketinin 2. el araç satış ihalesi var Liste çok uzun.. İnceleyin derim Link: http://www.arasedas.com.tr/ihale-duyuru-detay.asp?Id=692 ARAS EDAŞ Genel Müdürlüğümüz Erzurum, Erzincan...

7. Blackhawk99

##satılık Pırıl Pırıl Skystar##

Değerli arkadaşlar.. Sitedeki teknik problemden dolayı SATILIK kısmına ulaşaamdım.. 2000 Model orjinal 140.000 de Evrak eksiksiz satışı hazır pırıl pırıl Nissan Skystar Sadece motor taşımak için kısa mesafe kullanık Aracımız çok temiz ve memnunuz. Yüksek model araçla takas olur.. D MAX /...
  8. Blackhawk99

Buggy İçin Uygun Araç

Ynt: Buggy İçin Uygun Araç Sanki otomobil şasesi üzerine yapılmış gibi duruyor.. Oldukça uzun..Teknik verilerini (ölçüler jantlar lastikler) bulup sizlerle paylaşırım.
  9. Blackhawk99

Buggy İçin Uygun Araç

Ynt: Buggy İçin Uygun Araç Dünya üzerinde özellikle USA birliklerinin çöl harekatlarında GM Motors markasına ait seri üretimi yapılmış olan buggyleri. 4.2 Benzinli motorla 125 HP Güce Sahip bu araçlar 4X2 olarak görev yapıyor..

10. Blackhawk99

#2015#defender#defense#idef#buggy#

Herkese merhaba 2015 İDEF Savunma ve Havacılık Fuarından Land Rover Defenderleri sizlerle paylaşmak istiyorum.. Araç yolcu taşıma maksadıyla bana göre tam bir av canavarı.. Yorumlar Sizin..

11. Blackhawk99

Buggy İçin Uygun Araç

Ynt: Buggy İçin Uygun Araç Uzun yıllardır aklımda olan proje.. Ben defender düşünüyorum... Başlarsanız haberdar edin.. Adım Adım takip etmek isterim. Şase ve şanzuman seçimi çok önemli.Aktarma seçimi çok önemli.. Jant lastik seçimi çok önemli. Resimde basit bir numune var.. Takipteyim... ;)
  12. Blackhawk99

Gezenbilir Ankara Grubu

Ynt: Gezenbilir Ankara Grubu Blackhawk99- Fahrettin Duru

13. Blackhawk99

Bu Defender Eşsiz / Böylesi Görülmedi

Bu güzel sitenin dağ taş doğa dostu üyeleri Daha önce Defender resimleri konu başlığı altında bulduğum bu karton hayali gerçek hayata geçirdim. Arazide pek güçlü olmasada oldukça albenili olduğu kesin. Yorumlarınızı ve beğenilerinizi beklerim :)
  14. Blackhawk99

**mx Motorla Enduro Yapmak**

Ynt: **mx Motorla Enduro Yapmak** Merhaba jugu Cumartesi günü arkadaşlarla bol bol gazlama fırsatı bulduk. Düz toprak yolda , sert arazide ve İncek taş ocaklarında, Deneyimlerim, **Güç ve hafiflik açısından oldukça memnun edici.. **Ön süspansiyonlar modifiye edildiğinden bazı zamanlar...
  15. Blackhawk99

Ynt: **mx Motorla Enduro Yapmak** Sn. @muratersahins Bilgilendirme için çok teşekkür ederim.. Motorum otobüsle Adana ' dan geldi heyecanla götürdüm garaja... Arka lastik boyu diğer endurolarla aynı 18".. Ayak marşı sorun olacak gibi :) Tecrübeyle daha iyi anlıyorum.. Ancak hafif olması ve...

16. Blackhawk99

Değerli Gezenbilir üyeleri ve bu başlığı okuyup gören tüm güzel insanlar Tahminimce iste içerisinde bu konu başlığıyla bir şeyler yazılmıştır ama ben bulamadığım için buradan yeni konu açtım. Yaklaşık3 yıldır 2 teker üzerinde ayda 1-2 veya daha az olmak üzere enduro motosiklerimle...
  17. Blackhawk99

4x4 Jant Lastik Arıyorum

2000 MODEL D22 KASA SKYSTAR İÇİN OFFROAD 6 BİJON JANT LASTİK TAKIMI ARİYORUM ANKARA 0530 232 83 38
  18. Blackhawk99

==nissan D22==bu Gence Yardım

Ynt: ==nissan D22==bu Gence Yardım O halde mutlaka tanıdıklar vardır. Ben genelde Ulusan Motor ,Kaan ve Trial Motor ,Sıtkı abilerle enduro yapıyorum. O halde en kısa zamanda görüşmek dileğiyle Saygılarımla

19. Blackhawk99

Off Road Ve Konfor Amaçlı Makas Kulakları

Ynt: Off Road Ve Konfor Amaçlı Makas Kulakları Merhaba 2000 model Nissan Skystar D22 için yükseltme kiti uygulama dahil fiyat alabilirmiyim? Saygılarımla Çamurunuz bol olsun
  20. Blackhawk99

==nissan D22==bu Gence Yardım

Ynt: ==nissan D22==bu Gence Yardım Çok değerli nakturk Bildiklerini benimle paylaştiğin için çok teşekkür ederim.. Daha detayli anlatım ve bilgi paylaşımı için telefonda görüşmek isterim.. Sağlıcakla kalın Fahrettin

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,636
Kayıtlı Üye Sayımız
172,272
Kaydolan Son Üyemiz
Damat_M

Çevrimiçi üyeler

Geri