2024'teki Gezilerimiz Ve Yaşam Güncemiz... Güçlü, The Kampervan Geziler Ve Yaşam...

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan yugun Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 3,416
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 98,067

Etiketler

Bana akılalmaz iftiralar atan oçocuklarıyla saldırdılar. Bununla da hiçbir halt yapamadılar. Hayatımı istediğim gibi özgürce yaşamaya devam ediyorum. Bu benim en doğal hakkım.

Bazı insanlara dostum demiştim ama onlar sırtımdan ve arkamdan sinsi sinsi bana düşmanlık etmek peşindelermiş. Bir nedenle maskeleri düştü ve ne tür insanlar olduklarını öğrendim. İnsanın kendini böylelerinin kötü kalplerinden koruması epeyce zor. Ama imkansız değil. Yine de iyi niyetle bir şeyler yapmaya çalışmak enayilikten başka bir şey değil. Sırf böyle kalitesiz insanlar yüzünden.

Arkadaşlar dedikodu yaparak çok gürültü çıkartmaya çalışarak bir şey olmuyor kimseye, O öyle bakmıştı, böyle demişti, kaşının altında gözü vardı diye gerçek bir insanı eşcinsellikle yaftalamanız o kadar da kolay değil. Muhakkak ki ortada somut fiili yaşanmış bazı olaylar olması gerekiyor. Böyle bir şey bizim olayımızda yok. Evet, son derece de delikanlı bir insanım ve ortada olmuş olanın hiçbirşey olduğunu da herkes artık duydu öğrendi. Gençlere tavsiyem arkadaşlık edecekleri kişileri iyi seçmeleri. İnternetten her tanıştığınız kişiyle kampa gitmeniz doğru bir yaklaşım değil. Sonuçta sizde bir durum olmadıkça size bir şey olmaz ama türlü yöntemlerle başınıza ekşiyip gereksiz bir başağrısı yaratabiliyorlar. Sinek küçük ama mideyi bulandırmaya yetiyor. Bu adamlar böyle adam. Aklınızı başınıza alın. Yabancıları ailenizin sofrasına dahil ederken çok ama çok dikkatli olun gençler. Bu da yaşamış geçirmiş bir abi tavsiyesidir sizlere...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,636
Kayıtlı Üye Sayımız
172,272
Kaydolan Son Üyemiz
Damat_M

Çevrimiçi üyeler

Geri