Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
2024'teki Gezilerimiz Ve Yaşam Güncemiz... Güçlü, The Kampervan Geziler Ve Yaşam...
Uzun zamandır Beypazarı yapmamıştık. Haftasonu kampçı dostlarımla Beypazarı'na kamp programı yaptık. Ben bu kampa kampçı kamyonetim Güçlü ile katılacağım inşallah.
Şimdiden buzluğa koymak için 1,5 lt lik bir su şişesini dolaba, buzluğa koyduk. Benim hs kampları için arabadaki buzluk iyi oluyor...
Herkese selamlar...
Biz buyuz. Kampçı gezginleriz. Arkamızdan konuşanın mutlaka var bi çirkinliği. Ama bizimle bir alakası yok. Biz püripak temiz insanlarız. Kamp yapar eğleniriz.
Kötü niyetli insanların iftira kuyuları var. Bu kuyulardan pislikleri çıkarıp çıkarıp senin üstüne yapıştırmaya kalkıyorlar. Ne kadar başardıkları tartışılır. Bana bir kötülük etmeyi başaramadılar.
Bizim boş lafa, iftiraya karnımız tok. İftirayla uğraşacak insanlarla biz uğraşamayız. Onları bize ulaşamayacakları yerlerde bırakıp yolumuza devam ediyoruz.