Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bu soruya sanırım benden başkası cevap vermeyecek
Sorunuzu Gezenbilir Off-Road a uyarlarsak, araziye gireceğim nasıl bir araç almalıyım bunun bana maliyeti ne olur gibi kişiden kişiye değişebilecek marka kavgasından topic kapattıracak ;D kadar kocaman olmuş.
Eskrimin 3 branşı vardır ve bu branşlara yönelik malzemesi. (Epe, Flöre, Kılıç) çaktırmadan genel kültür takviyesi zira bulmacalarda sıkça çıkar
Öncelikle branşa ait silah, yaş, cinsiyet maliyeti azda olsa etkileyen faktörlerdir.
Sorularınızı biraz daha detaylandırıp sorarsanız, şu anda bulunduğum konum itibari ile marka belirtemeyeceğim gibi özelden yerli ve ithalatçı firmaların iletişim bilgilerini paylaşabilirim.
Okulumda erkek ve kız takımı kurmak istiyorum. Antalya il temsilcisi ile temasa geçtim en kısa sürede kahvemizi içmeye gelecek ( hatta bu hafta içi ). Biraz sohbet ettik. Kılıç dalında takım kuracaz. Markadan ziyade bu işin başlangıç için ortama bi değeri var mı? Eğer fiyat yukarılarda çıkarsa sponsor aramaya başlıcam. Yok makul bişi ise öz kaynaklarımdan alacam
Makul fiyat üst sınırı benim için 1 - 2 bin arasıdır. Fakir bi okuluz.
İlginize teşekkürler başkanım....