Ynt: Ford Ranger'i günlük kullanmak?
çamurda mt lastik olmadan bir şey yapmak zaten cidden zor ağırlık arkanın baskısını artırdığı için itiş gücünün boşa çıkması ngelliyor ve araba kazıya kazıya çıkıyor tabi düştüğün çamur deryası şase seviyesinin üstündeyse ağırlık veya lastik hayretmiyor ne yazık ki şase oturduktan sonra ya kaliteli bir vinç ya da kahrını çekecek iyi bir arkadaş lazım ki seni çekip çıkartabilsin saygılar...onrpkr' Alıntı:evet canım ona bısı demedım soyledıgım bu olaylar yasanırken yok efendım agırlık bınıyormus zarar evrırmıs olayı yoksa agırlık bınecek bunu bılen muhendıs senden benden cok daha fazla zorluyorlar aracları ona gore malzemesını kullanıyor ama dedıgın gıbı bu aracın zevklı kısmı bu bencede bana gore bu eylecesı baskasına gore zaafıyet dıye nıtelendırılebılr benım orda soyledıgım hanı bır tek su seklde olursa kıcını atıyr bılgı amaclıydı yoksa benım hosua gıdıyr baska tandıgım arkadas var bundan sıayetcı he bırde senın dedıgın kuruda ıyıde arkada agarlık balcı camura gırdıgınde araba agırlıgın etkısı ıle daha cok saplanmazmı ya...