jeep' Alıntı:Metin Özülkü ve Ercan Saatçi nin Galataray için ettiği küfürlere ne demeli.
jeep' Alıntı:Metin Özülkü ve Ercan Saatçi nin Galataray için ettiği küfürlere ne demeli.
Sorunun muhatabı ben değilim ki zaten Bu bahane değildi sadece fikrimi söyledim saygılar.jeep' Alıntı:Biz offroad gezisi yaparken ortalıkta kamera varsa, sırtımız karnımız açılmasın diye dikkat ediyoruz. Bahane değil bence.
aytar63' Alıntı:Sorunun muhatabı ben değilim ki zaten Bu bahane değildi sadece fikrimi söyledim saygılar.
Saygı duyarım ama maalesef bende koyu bir tribüncüyüm. FENERBAHÇE ve diğerleri herkese başarılarjeep' Alıntı:Herkesin bu tarz küfür ettiğini siz söylediniz . Dolaylı olarak küfürü savunmuş oluyorsunuz. Aslında tuttuğunuz takımı savunuyorsunuz. Neyse çok önemli insanlar değil benim için.. Ne de olsa fenerli, ne yapsa yeri ;D
kesinlikleeeehunter06_1' Alıntı:Gezenbilir üyeleri olarak acaba en fazla hangi takımın taraftarıyız ? Bence fenerbahçe
hunter06_1' Alıntı:Gezenbilir üyeleri olarak acaba en fazla hangi takımın taraftarıyız ? Bence fenerbahçe