motogezgin
Kamp II
<div class="bbWrapper">Arkadaşlar karavanıma bu firmadan cam aldım.tavan hatchleri su aldı fitillerini değiştirdik kaliteli olanlarla başarılı olduk.Firmayı aramadık bir sürü zaman kaybı olacak diye.<br />
Ancak özenle yaptığımız Mercedes kamyon karavanımızın yan camları 50x120 olmalı ölçüsü bunlar dışarı açılan camlar.Bunların açma manivelaları cam rutubetlenip ıslandığı an patır patır dökülüyor.Film fotoğraf çekip firmaya yolladım.Yapıştırıcı fiyatını öğrenip size bildireyim cevabının yanı sıra biz zaten artıkyapıştırma yapmıyoruz vidalıya geçtik dediler.<br />
yani bunlar gelen şikayet üzerine imalat şeklini değiştirmişler.peki yollıyayım 3 camı size bana delikli yollayın dedim .Efendim yapamayız niye yapamazsınız e siz geçen sene almışsınız.Ya kardeşim kesim yapacağız cephelerde son dakika alınacak bir şey değil karavan ancak bitti ilk turda başımıza bu geldi.Durun malın arkasın da yok yapamayız.<br />
kendileri covid ıvır zıvır diyerek siparişi geciktirdi ağzımı açmadım.<br />
Eğer biz zaten delikliye döndük demeselerdi bu kadar sinirlenmeyecektim.Patron Umut Hacılar diye birisiymiş.Tekrar ulaşmayı deneyeceğim ulaşamazsam tüm şikayet mercilerine belgesiyle şikayette bulunup ardından mahkemeye vereceğim gelişmeleri de buradan yazarım</div>