murat durmaz
Yeni Üye
aramızda kia ceres in 4x4 modeli ile bilgisi olan varmı acaba ?
ehz2004' Alıntı:kıa ceres 4x4 bildiğim kadarıyla Kızılay derneği envanterinde bulunuyordu son ihalede hurda belgeli olarak satışa çıkmıştı saygılar.
murat durmaz' Alıntı:aramızda kia ceres in 4x4 modeli ile bilgisi olan varmı acaba ?
orgasmatron' Alıntı:Merhaba,
Geçen hafta Bursa'dan aldım.Şimdi keyfe keder parça araştırıyorum, bulunan orijinal sıfır parçalar ucuz ,ilk arazi denemelerimiz başarılı, koreden bazı modellerde olan lsd kilidi alıp takarsak çok iş yapar ve araçta PTO var arkadaşlar yavru şanzuman. Motor 2.2 araç 100 km'yi görüyor iyi yani.
Resimlerdeki en gariban benim araç ;D
dopamin' Alıntı:Merhaba hayırlı olsun kazasız belasız kullanmanız dileği ile mahsuru yok ise kaça aldınız birde önler sabit aks mı torsiyonlu salıncak akslı mı?
orgasmatron' Alıntı:Ön arka makas Türkiye de Off roaddan çok anladığını iddia eden çok arkadaş var ama bu güne kadar bu aracın 2010 da açılmış konusunda sadece ikimiz yazışıyoruz umarım anlatabiliyorum ha Unimog ve kj Korando sahibi biri olarak yazıyorum bu araç nasıl gözden kaçıyor anlamak mümkün değil Kia ya
İşin sonuna yaklaştığım için fotolari yavaş yavaş paylaşıyorumorgasmatron' Alıntı:Dopamin hocam motora ne düşünüyorsun ? Turbolasak mı ?
Aracı satın aldiğimda taban saçı elek olmuştu marşpiyelleri çürüktü aracın kaportasını tavan ve dirsekler haricinde yeni parçalar ile değiştirdim.orgasmatron' Alıntı:İşin sonuna yaklaştığım için fotolari yavaş yavaş paylaşıyorum
ASUS_T00J-D cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi