sabri77' Alıntı:http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-nissan-1992-nissan-patrol-dort-dortluk-4x4-benzinli-lpg-li-48284015/detay
dusundugum arac bu. sn. ilkadım, parca temini yaptiginiz yerleri paylaşabilir misiniz?
biz kayseride 37 inc olarak uyguladık, aynı zamandada turboladık çok sağlam makineler07gokhanlc' Alıntı:Benim ise bu araçta hedeflediğim 35-37 lastiğin girebileceği ve rahat hareket edeceği bir yükseltme idi.Bu sebeble araştırmalara girdik dünyada nasıl yükseltme kitleri var diye ???
Aslında yükseltme kitlerinde ana unsurlar helezon ve amartisörler olmakla bir likte, yan ama önemli unsurlar özellikle caster açılarını düzelten parçalar.. Biz elimizde mevct olan materyallerle bu yükseltmeyi düşündük örneğin çift yay uygulaması yaparak ve bende olan 4" Lc amartisörleri ile...
sabri77' Alıntı:yukarıda bilgi ve fikirlerini benden esirgemeyen dostlara teşekkürler, gokhan beyle ozelden mesajlaştık ama buradan da haber vereyim istedim iki hafta once 2.8 td tek kapı 92 model patrolume kavustum. bu arac icin rot, burc, fişşekler gibi malzemeleri nereden bulabilirim acaba?
murat51-38' Alıntı:biz kayseride 37 inc olarak uyguladık, aynı zamandada turboladık çok sağlam makineler
tesekkur ederim bir kısmını buldum türkiyeden, geri kalanını da dediğiniz gibi servisten isteyeceğim. yükseltme kiti neleri içeriyor, fiyatı nedir, niye takmadı kendisi; ciddi anlamda düşünebilirim07gokhanlc' Alıntı:Tekrar hayırlı olsun.... Size tavsiyem drekt servise gidin ve sipariş verin.. Ben motor kulaklarını istedim 14 günde geldi ve e-bay fiyatıyla...
Bu arada bir arkadaşımda kısa şase için 2,5 inç yükseltme kiti var hiç takmadı (PORTAL UYGULAMA ÇALIŞMASI VAR ;D) uygun fiyata verecek..
sabri77' Alıntı:yukarıda bilgi ve fikirlerini benden esirgemeyen dostlara teşekkürler, gokhan beyle ozelden mesajlaştık ama buradan da haber vereyim istedim iki hafta once 2.8 td tek kapı 92 model patrolume kavustum. bu arac icin rot, burc, fişşekler gibi malzemeleri nereden bulabilirim acaba?
çok teşekkür ederim. bir tane yüklemeye çalışayımsupernaturel' Alıntı:aracınız hayırlı olsun varmıdır resim meraklandım bende bende hastayım 2.8 patrole