Polaris RZR

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Hakan Karadayı Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 45
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 22,280

Hakan Karadayı

Hep Destek Tam Destek
Yer
İstanbul \ Turkey
Herkese Selamlar

Eger koymayı becerebilirsem POLARIS RZR resimlerini koymak istiyorum.
Şilede her Cumartesi günü ATV ci arkadaşlar toplanıp Şile etrafında turluyoruz .
Değişik rotalarda yapmış olduğumuz turlardan resimler yollamaya çalışacağım sizlere.

Hakan Karadayı

Etiketler
Ynt: Polaris RZR

n756919260_352643_8592.jpg

n756919260_352660_750.jpg

n756919260_352659_434.jpg

n756919260_323966_4980.jpg

n756919260_323965_4687.jpg

Ben KTM 450 kullanıyordum youtube dan baktım polaris e ama atv ler gibi bi performans varmı bilemedim. Siz ne diyorsunuz bi raptor cok güçlü makinadır ve kullanana korku verir . Bir de viraj durumu ne yuksek ya devrilme hissi veriyomu.

Biz daha evvel Polaris Sportsman 800 e biniyorduk 2 kişi olarak. Güç olarak fazla fazla yetiyordu .

Polaris RZR de boyu yüksek gibi görünsede oturdugunuz yer normal ATV den daha aşağıda ;) bu yüzden herhangi bir tehlike söz konusu değil. Resimde görmüş olduğunuz RZR yi Amerikadan getirilen yüksletme kiti ile yaklaşık 8-10 cm yükselttik. Orjinal lastiklerini çıkarıp Bid Lock lı jant ve büyük boy arazi lastigi takınca biraz alçalmıştı, birde altına koruma sacı ve yanlarada koruma demiri koyunca arazi için bayağı sürmesi zor duruma geldi mecburen yükseltmek zorunda kaldık :smiley: üsütündeki demir aracı yüksek gösteriyor sadece . gücüde iyi fakat sportsman 800 gibi gazlamıyor :smiley:

Herkese bu makinayı tavsiye ederim hele karda sürmesi çok zevkli oluyor.

güzel resimler paylaşım için teşekkürler.
birde üstten 9. resim deki pikap Ford F-350 superduty mi yoksa yanlış mı görüyorum?? :eek:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,602
Kayıtlı Üye Sayımız
172,259
Kaydolan Son Üyemiz
Deniz B.

SON KONULAR

Geri