Merhaba Arkadaşlar,
Görseller ile yemek tarifleri vermeye çalışayım.
Tüm tariflerimde kullanılacak malzeme miktarları hakkında bilgiler olmadığını şimdiden yazayım.
Herkes kişi sayısına göre kullanacakları ana malzemeleri ve buna uygun yan malzeme miktarını belirleyebilir.
Böylece tarifler tamamen kişisel hale gelmiş olacaktır.
El emeği. göz nuru ve damak tadı ile mutlu ve huzurlu sofralarda buluşmak dileği ile.
Görseller ile yemek tarifleri vermeye çalışayım.
Tüm tariflerimde kullanılacak malzeme miktarları hakkında bilgiler olmadığını şimdiden yazayım.
Herkes kişi sayısına göre kullanacakları ana malzemeleri ve buna uygun yan malzeme miktarını belirleyebilir.
Böylece tarifler tamamen kişisel hale gelmiş olacaktır.
El emeği. göz nuru ve damak tadı ile mutlu ve huzurlu sofralarda buluşmak dileği ile.
Önce tüm malzemeler güzelce yıkanır.
Süzgeçte suyu süzülür.
Keskin bir bıçak ile doğranır. ( Et - Sebze için 2 ayrı bıçak)