Ynt: Trekking Sevenlerin Tanışma Platformu
Merhaba.
Ben Hale. İstanbul'da yaşıyorum.
Eski bir lisanslı sporcuyum. Aslında kış sporları bölümün de olmam gerekiyor, ancak mevsimi gelinceye kadar bana trekking bölümünde katlanacağınızı umuyorum. :
Aslında bir kayak aşığı olarak trekking de son derece cazip geliyor. Her an bir etkinliğiniz de, yaklaşıp yanınıza merhaba ben Hale diyebilirim. Ama bir süre teori de bir şeyler öğrenmek, sonra kendimi doğaya salmak konusunda ciddi kararlar aldım. Yürümek konusunda ciddi sıkıntılarım olduğunu düşünüyorum. Sporu profesyonel anlamda bıraktığımdan beri çabuk yorulduğumu söyleyebilirim. Bunun dışında F1 ve futbola ilgi duymaktayım. Ciddi ve koyu bir Galatasaray taraftarıyım. İş hayatım da tüm yorucu tarafıyla sürmekte. Siemens'te çalısıyorum. Kitap okumayı, kayak yapmayı, mantıyı, cnbc-e ve discovery'i, şaka yapmayı, yüzmeyi, çay ve sigara (bırakmaya çalışıyorum) içmeyi, patatesli böreği, Chuck Palahniuk'u, mor - yeşil -siyah renkleri, kedileri ve köpekleri (ek olarak yılan dışında tüm canlıları), arabayla uzun yolculuklar yapmayı, zaman zaman yalnız kalmayı, beyaz şarabı (soğuk), topuksuz ayakkabıları, rahat olan tüm giysileri, papatyayı, ekmek kadayıfını (kaymaklı) ve künefeyi, klasik arabaları, şatafatsız olan herşeyi, yeni yerler yeni tatlar keşfetmeyi ve bunları mutlaka paylaşmayı severim. Rahat ve komik olduğumu söylerler. Hızlı düşünürüm, düşünmeden hareket etmem, bazende eder üzülürüm.
Çabuk ağlarım. Hale'nin anlamına uygun (1 - Ayın cevresindeki ışıklı halkalar, 2 - Meleklerin başında olduğuna inanılan ışık halkası) bir ruh dünyam ve bunu dışa vurumum olduğuna inanırım. Işıl ışıl ve melek gibiyim.
Hala sıkılmadıysanız ve okumayı sürdürüyorsanız bu yazdıklarımı, iyi anlaşacağımıza eminim.
Selamlar sevgiler... :