Template errors

• Template public:profile_post_macros: [E_USER_WARNING] Filter sam_keyword_ads is unknown (src/XF/Template/Templater.php:1063)
  • Template public:profile_post_macros: [E_USER_WARNING] Filter sam_keyword_ads is unknown (src/XF/Template/Templater.php:1063)
  • Template public:PAGE_CONTAINER: [E_USER_WARNING] Method canManageSeo is not callable on the given object (XF\Entity\User) (src/XF/Template/Templater.php:1190)
  • Forum için bir güncelleme beklemektedir,bu güncellemeyi yapmanızı tavsiye ederiz.Bu foruma sadece yöneticiler hata ayıklama (debug) modu etkin ise erişebilir!
    Güncellemeyi tamamla
tr100a

Profil mesajları Son Aktivite Gönderiler Hakkında

• <div class="bbWrapper">merhabalar..yalıtım konuusnda bilgi almak istiyorum..çekme karavan dış kaplama konuusnda ne malzemele ve yalıtım için..hangi malzemeler kullanabiliriz..teşekürler.0543 911 40 220telim..ist tuzla</div>
    <div class="bbWrapper">merhaba, <br /> bende çadır almayı düşünüyorum. niyetim yüksek tavan çadır almak. bigless modelinden memnunmusunuz? oğlum dahil 3 kişiyiz. yılda en fazla 1 hafta çadır kuracağız. şimdiden iyi bayramlar</div>
    tr100a
    tr100a
    Memnunum bir sıkıntı yaşamadım ama düşünmeden edemiyorum diğer kaliteli çadırlarla aynı incelikte, içeri su almıyor ama yağmurda elini içerden kumaşa deydirince elin ıslanıyor rüzgarda hiç problem yaşamadık ama geceleri soğuk oluyorsa cadırda soğuk oluyor 4 derece yüksek falan olmuyor kurması eşim ve ben 20 dk civarı tutuyor keşke daha çabuk kurulabilse
  • Yükleniyor…
  • Yükleniyor…
  • Yükleniyor…

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,638
Kayıtlı Üye Sayımız
172,257
Kaydolan Son Üyemiz
ankaragücü1910