Ynt: 130 Kasa 3,5 V8 Defender ile Yeniden Aranızdayım
huseyinyilmaz' Alıntı:
Abi aşk mı saplantı mı bilmiyorum. Hiçbirşeye konsantre olamıyorum. Rüyamda defender görüyorum. Defender kelimesini gün içinde 500 kez kullanıyorum sanırım
huseyinyilmaz' Alıntı:
Abi aşk mı saplantı mı bilmiyorum. Hiçbirşeye konsantre olamıyorum. Rüyamda defender görüyorum. Defender kelimesini gün içinde 500 kez kullanıyorum sanırım
abi aşk yada saplantı, tedavisi olmayan bir hastalığın içindeyiz işte. ;D
haftasonu arabayı kır haftaiçi tamir et sonraki haftasonu gene kır akıl işimidir bu yaa . iki gündür arka tarafa elektrik gitmiyor diye uyku uyuyamıyorum. sabah çalıtırır çalıştırmaz belki düzelmiştir diye inip bakıyorum. manyak oldum iyice. rüyamda sayısaldan çıkan parayla defender toplatıyorum. allah aramıza akıllı sokmasın. ;D kolaylıklar versin
dturan' Alıntı:
abi aşk yada saplantı, tedavisi olmayan bir hastalığın içindeyiz işte. ;D
haftasonu arabayı kır haftaiçi tamir et sonraki haftasonu gene kır akıl işimidir bu yaa . iki gündür arka tarafa elektrik gitmiyor diye uyku uyuyamıyorum. sabah çalıtırır çalıştırmaz belki düzelmiştir diye inip bakıyorum. manyak oldum iyice. rüyamda sayısaldan çıkan parayla defender toplatıyorum. allah aramıza akıllı sokmasın. ;D kolaylıklar versin
cümlemize
arkadaşlar takoser boya kaporta işlemleri için göğüsü söküyor. ben de madem ki sökülecek göğüs o halde ya yeni tip yada bir önceki tip göğüs takılsın istiyorum. yeni tip göğüsü uydurmakta sıkıntılar olduğunu biliyorum ama imkansız mı değil mi onu bilmiyorum. bir önceki tip göğüs de gayet yakışıyor. takoserden fiyat bekliyor ve bir taraftan ben de bakınıyorum. sizde yada çevrenizde göğüs var ve satmayı düşünüyor ise irtibata geçelim lütfen.
Link teki dashboard işinizi görebilir sanırım.
Panel elk tesisatı klima ısıtma düğmeler vsvsvs komple.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-yedek-parca-otomobil-arazi-araci-land-rover-defender-konsol-puma-plus2007-77319493/detay