1960 MODEL WHİLYS CJ 5 İÇİN YARDIM

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ÇAAKIR Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 3
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,839

ÇAAKIR

ÇAAKIR
Yer
istanbul
HERKESE SELAMLAR SİZLERE DANIŞMAK İSTEDİĞİM BİR KONU VAR ARAKADAŞLAR BEN BİR HAFTA ÖNCE 1960 MODEL WHİLYS CJ 5 SATIN ALDIM TRABZONDAN NASİP OLURSA ARACIMI TRABZONDAN GETİRMEK İÇİN PAZARTESİ GÜNÜ TRABZONA GİDİCEM ARACIN MOTORU YÜRÜRÜ İYİ DURUMDA ARACI ORDA Kİ DOSTLARIMA BAKTIRTTIM ORANIN USTALARINA SİZİN FİKİRLERİNİZE İHTİYACIM VAR MALUM 1071 KM lik BİR YOL MACERASI OLCAK YOLDA NELERE DİKKAT ETMELİYİM BU ARAÇLA GELİRKEN VEYA HUTTA ORDA YOLA ÇIKMADAN ARACA YAPMAM YAPTIRMAM GEREKEN NOKTALAR VARMI ACABA EĞER BENLE BİLGİLERİNİZİ PAYLAŞIRSANIZ SEVİNİRİM..

Etiketler
Ynt: 1960 MODEL WHİLYS CJ 5 İÇİN YARDIM

değerli jip dostu arkadaşım benim tavsiyem bu kadar uzak yola bu tür yaşlı araçlarla çıkma............ ??? ??? ??? sorun çıkarma ihtimali yüzde almış yakacağın yakıtta çabası arabanın yaşlı ve yorgun olduğundan yola çıkarak bence bi kamyona atıp getirmen senin can ve mal güvenliğiniz açısından daha iyi olacaktır....ben bafrada jip ustasıyım...bu tür araçlarla uzak yola çıkmak bence akıllıca değil.ne yapacağı hiç belli olmaz km de o araca çok fazla o yol zor biter....siz bilirsiniz yinede

selamlar evet 1960 model whillys cj5 imle tek başıma sorunsuz ve zor yolları aşaraktan geldim :eek: saat sabah 06:20 de giresun merkezden yola çıkktım ve akşam 17:45 te bolu tünelindeydim yolda kar tipi felaketti ama aracım gerçekten süper bi performansla bu testi geçti aracın verdiği rahatsızlık sadec e motorun sesiydi onuda müzikle birazda olsa kestim ;D aracımla karayoluyla gelme fikri kafamda şöyle oluştu yolda başıma gelebilecek sorunların hayali senaryosu çok tu ve hava şartlarınıda katarsak baya riskliydi aracımı tanımak için bu yola çıkmak zorundaydım istanbula kamyonla getirsem aracımı sonrada ustaya göstersem motoru indirelim- yok şuyu var yok buyu var - eski motor vs.vs. eski model araçta olduğu için ustalar bu fırsatları kaçırmıyor hakkından fazlasını istiyorlar oyüzden aracımın eksiklerini bu zorlu uzun yolda gördüm ve istanbula gelince motorcuma gittim ve sadece benzin hortumu değişti - karbüratör temizlendi ve ayarı yapıldı- motor üst kapak contasını yeniledim aracım saat gibi maşallahı var şimdide lastik arıyorum yazada boyası yenilencek daha nediyim hayallerimi gerçekleştirmek beni mutlu ediyor herkese selamlar tekrardan :smiley:

Sizin adınıza sevindim istediğiniz gibi bir jeep e sahip olduğunuz için,jeep le uzun yol benimde hayalim bakalım ne zaman nasip olacak

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,846
Kayıtlı Üye Sayımız
166,631
Kaydolan Son Üyemiz
Gezginjasmin

SON KONULAR

Geri