1990 Model 80 Seri (Fully Loaded)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan OffRoader-EB Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 241
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 46,956
Ynt: 1990 Model 80 Seri (Fully Loaded)

Ersun bey,büyük emek harcayarak yaptığınız aracınız müthiş.
Aracımın içinde bazı yenilikler yapmayı planlıyorum,sizin aracınızın içindeki uyguladıklarınızla ilgili fotoları paylaşırmısınız.(Notebook,rollcage,ön koltuklar vs)
teşekkürler...

Etiketler

OffRoader-EB' Alıntı:
*** Pek Yakında ***

Ahanda bir bomba var herhal... ;D Hayırdır ersun bey yakında olan ne ***** pek yakında***** derken film galası gibi olmuş..

selamlar

Serdar kardeşim çiçek gibi araban var ne uğraşırsın içiyle filan...... ???

Vaayy Gökhan'ım kardeşim döndün demek izinden.İçinde bikaç değişiklik düşünüyorum aracın,bu nedenle farklı araç içi fotoğrafları ile ilham almak istiyorum

ersun bey merhaba.antoff antalyadan tuğsan dal .aracınızı ilgiyle seyrediiyoruz biraz daha resim bekliyoruz.inşallah bizdeki araçların sopnuda sizdeki gibi gelişmiş halde olur.merak ediyorum aracınızda bulunan turbo kitinini uygularken atmosferik motorla turbo motor arasındaki tüm parçalar demişsiniz.bu parçalar nelerdir.listeleyebilirseniz sevinirim
saygılarla

Tuğsan bey, bahsettiğim parçaları vecih usta katalogtan çıkarmıştı. parça nosu farklı olan herşeyi aldık. Çoğunluğu vida, conta v.s. en önemlisi pompa üzerinde bulunan grup. Pistonlarda değişiklik yok. Çünkü özellikle atmosferik makinenin yüksek sıkıştırma oranı ile daha fazla güç alınıyor.
Araç 1-2 ay sonra ortalığa çıkar. Şu anda içi ile uğraşıyoruz. Yeni bir torpido dizayn ettik. resimleri o zaman koyacağım

türkiyedeki ender araclardan...müthiş zevkle takibe devam...

valla dört gözle bekliyoruz...umarım bitmesine az kalmıştır....resimlerinizi...maliyetlerinizi...ve değişen parçaların isimlerini yayınlamınızı bekliyoruz...kolay gelsin....yaptıklarınz bize yol gösterecek çok değerli bir kaynak olacak

Teşekkür ederim. Biter bitmez resimleri koyacağım.

Ersun bey merhaba,

nedir durum ilgi ile bekliyoruz.....

Göstergelerin programları bitmek üzere. Sadece devir saati set-up'ı kaldı. Arka bagaj kutusu boyanıyor. Bir taraftan Müzik sistemi ile ilgili ses yalıtımı yapılıyor. 23 Temmuz 2011'de bitmesini planlıyoruz.

Ersun senin araçta MR ve Renkli Doppler cihazı yoktu sanırım onları da tamamlarsın artık )
Bir de 42" LED TV )

Şaka bir yana çok merak ettim dash board'u... :