2.6 Pajero Acill Bilgi Verebilir Misiniz

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan marlo Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 7
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 6,950

marlo

Xx
Yer
lüleburgaz
Pajero 2,6 5 kapı almak üzerim ama forumlarda okuduklarım kafamı karıştırdı. Sadece av için kullanacağım bu aracı tavsiye eder misiniz? Yoksa grad cherokee mi alsam ? Lütfen tecrübelerinizi yazar mısınız?

Etiketler
Ynt: 2.6 Pajero Acill Bilgi Verebilir Misiniz

Pajero 2,6 5 kapı almak üzerim ama forumlarda okuduklarım kafamı karıştırdı. Sadece av için kullanacağım bu aracı tavsiye eder misiniz? Yoksa grad cherokee mi alsam ? Lütfen tecrübelerinizi yazar mısınız?

Piknik alanlarında yaylalarda vs doğa gezilerinde oraya ailece gezmeye gelen kişileri en çok rahatsız eden unsurlardan biri avcılar ve sağa solda ateş edip ortamın huzurunu bozan eğlence anlayışı süpheli diğerleri olduğu için bu soruya cevap vermeyi tüm site üyeleri olarak reddetmeyi öneriyorum.

her avcıyı bir tutmamak gerekir. adı avcı ya da av ile ile ilgileniyor diye bir damga vurmak ve bunu site geneline mal etmek yanlış diye düşünüyorum. doğaya zarar veren, av ve avcılıkla hiç alakası olmayan bohçacılara da malesef avcı deniyor ve bu kesim tarafından da ciddi şekilde dışlanıyorlar. sizin tarifinize uyan şahıslar avcı falan değil sadece maganda ve bohçacı olabilirler.
bu arada avcı değilim, çocukluğumdaki birkaç balık tutmak dışında ava da gitmiş değilim. avcıları savunuyormuş gibi görünmüş olsam da, yanlış görülenlerin düzelmesi taraftarıyım.

pajero 2.6 mı yoksa cherokee mi sorusunun cevabı olarak ben japonu seçerdim. kıyaslandığında iki aracında kendi içinde + ve - leri var tabiki. Lüleburagazdaki amerikancılarla aranız iyi ise cherokee de kötü seçim olmaz.

Avcı ile sağa sola rast gele ateş eden yaratıklar asla aynı kefede olamazlar.
Hiç bir avcı asla doğaya zarar vermez.
Ben avcı filan değilim köydeki evimizde yerli yapım olan tek kırma bir av tüfeğim var, belki de 10 senedir kullanmadım.

Ihtiyacı olmadığı halde başka canlıları öldüren tek canlıyız...

Benim için ha insanı vurmuşsun ha hayvanı... Spor adı altında olamaz... Canın tavşan Ördek vb yemek ister git avla ye amenna, ama sırf öldürüp bir kenarda bırakılan hayvanları avlayanlar caniden başka bir ruh halinde olamaz.

Tabi bu benim fikrim... Kimseye de şunu yap yapma demem ...

Benim için ha insanı vurmuşsun ha hayvanı... Spor adı altında olamaz... Canın tavşan Ördek vb yemek ister git avla ye amenna, ama sırf öldürüp bir kenarda bırakılan hayvanları avlayanlar caniden başka bir ruh halinde olamaz.

Bence hepsi bir. Ne gerek var markette ne gerekiyorsa var işte, tavşan,ördek vs de yemeyiversinler..

avlamaktansa fotoğraflarını çekmek daha mantıklı. yemek için de olsa doğa da yaşayan o hayvanın yavrusu, yavrulama mevsimi olmasa bile bir yuvası, belki eşi vs.. var.. o nedenle doğada avcılık etrafa zarar..

sadece tavşan ya da kuş türleri avlanmıyor. herkesin kendi fikri, düşüncesi vardır saygı duyarız. ama unutulmamalıdır ki domuz da avlanan hayvanlar arasında. çiftçilikle uğraşan yakınınız var ise domuzun ekili alanlara ne kadar zarar verdiğini duymuşsunuzdur. domuzun avlanması ekili alanlar için büyük bir ihtiyaç.
konuyu açan arkadaşın sorusunu da askıya alarak konuyu baya baltaladığımızı düşünüyorum. bunu ayrı bir konu içinde tartışabiliriz. bu arada konuyu açan arkadaşın avatarında da domuz avında çekilmiş resim bulunuyor. soruya biraz daha farklı bakılması gerektiği düşünülmüştür umarım

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,013
Kayıtlı Üye Sayımız
166,760
Kaydolan Son Üyemiz
Stronger

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR