2002 Grand Cherokee Için Sağ-sol Çıkma Katlanır Ayna Arıyorum.

  • Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Cengo-06 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 4
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 2,665

Cengo-06

Yeni Üye
Mesajlar
5
Tepkime Puanı
0
Arkadaşlar merhabalar,

2002 Grand Cherokee 2.7 CDR için sağ sol çıkma katlanır ayna arıyorum. Yardımcı olabilecek arkadaşların bilgisine.
Orjinaline çok para istiyorlar, yan sanayiler katlanmıyor. Hurdacılara haber bıraktım ama yardımcı olabilecek arkadaşların yardımını bekliyorum. İstanbul Ankara elden alabilirim.
 

Etiketler
sizin aynalara ne oldu sakaryada han jeep baktınızmı oğuzhan mülayim 05320659090
antalyadan ergün diyin beni söyleyin yardımcı olur eğer katlanırları bozuksa benimkide bozuk n.11 comda dişlileri var 52 tl alıp denemeyi düşünüyorum
 

bende daha önce tamir ettirdim, yine bozuldu, n11 deki dişlileri alıp yaptırmayı düşünüyorum bende, gerçi sorunun çözülmeyeceğini değiştirmem gerektiğini söyleyen de çok.
ayrıca ikinci el alacağınız da bir süre sonra bozulma riski taşıyacaktır.
 

Benim sıkıntım sağ aynam zaten orjinal değil her halukarda oraya bir ayna almam lazım sol aynamda da hem motor dişlilerimde hemde ayna ayar dişlilerimde sıkıntı var. Tamir olabilir banada dediler ancak dişlilerin yuvası vidalı değil tırnaklı geçme ve kırılma riski yüksek en azından çıkma bulursam daha mantıklı olur diye düşündüm.


Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi