2004 Grandvıtara ya lastik

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan kizilkaptan Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 37
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 5,808
Ynt: 2004 Grandvıtara ya lastik

aracın orjınal lastik ölçüsü bu , buna göre degerlendirmlerinizi yaparmısınız olabillecek ebat ve markalar hakkında birde at lastrikler ses seviysi fazlalığını normallere göre yüzde olarak bilen varmı

Etiketler

235/70/16 stokta var kdv dahil tanesi 250 tl

marka belirtirseniz kıyaslamam daha kolay olur tesekurler

Federale iyi değil demişsiniz ancak bende dahil çevremde çok fazla kullanan var. Herkes memnun.. Çamurda çoğu mt lastikten fazla iş yapıyor. Extrem lastikler dışında ( super swamper bogger yada silverstone) oldukça başarılı...

yuzen_adam' Alıntı:
Federale iyi değil demişsiniz ancak bende dahil çevremde çok fazla kullanan var. Herkes memnun.. Çamurda gayet başarılı asfaltta ise normal olarak sesli..

ozaman güle güle kullanın kazasız , belasız ;D

Herkeze selam . Arkadaşlar bu lastik tartışması buraya da mı sıçradı. Arkadaşlar lütfen extreme lastik olan süp. suvamper silver stone ve insa turbo specıal track gibi lastikleri diger lastikler ile kıyaslamıyalım. Bu lastikleri kullananlar zaten diger lastikler ile kıyas kabul etmedigini bilirler. desenleri dahi hemen hemen birbirinin aynıdır. Digerleri MT lastiller. bakın MT Extreme diil. MT Lastikler arasında Bf i saymassak ki saymayalım zaten temini zor federal en agresif olanı ama sadece MT DİGER MT lastikler ile kıyaslıyalım. Eger paran çoksa süper svamper sonrasın da silver stone ama birgerçek varki senenin 5 veya 6 ayında yapıcagınız off road da en uygunu insa. insa da silverstone da inanılmaz lastikler gerisi cebinize kalmış. Herkeze iyi eylenceler.

Bridgestone Dueler A/T 694
BKZ: http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=11465.msg132753#msg132753

federal benim aldığım grand vitaranın üzerinde vardı sakın almayın diyorum lastik araç için herseyden önemli A/T serisi lastikler senin işini görür sanırım asfaltta da sorunsuz arazidede brigostone

Sakın almayın derken neye göre almayın diyorsunuz öğrenebilirmiyim? Eğer sadece asfalt kullanımına yönelik diyorsanız tamam ıslak zenimde dikkatli kullanılmadığı sürece oldukça tehlikeli. Ancak çamur performansı aynı sınıftaki rakiplerine göre iyi.

evrese74' Alıntı:
federal benim aldığım grand vitaranın üzerinde vardı sakın almayın diyorum lastik araç için herseyden önemli A/T serisi lastikler senin işini görür sanırım asfaltta da sorunsuz arazidede brigostone
Tekrar selam .Beyler eger off road yapıyorsak AT ve MT olarak 2 takım lastige zaten ihtiyaç var. 2 takım lastik yapıyorsak bari MT de diil extreme lastikler seçelim ki arazi performanssımız enyüksek seviyede olsun. ölle AT ile heryere gitmek olmuyor.

Aracımda AT lastik var.zaman zaman çamurlu arazidende geçiyorum.mt ihtiyacım olacak.4 adet çıkma nerden temin edebilirim.bu aradsa aracımıda yükseltmek istiyorum kaça mal olur acaba.tşk

lastik için
http://www.gezenbilir.com/index.php?board=255.0

sahibinden com a bakın

kit mi getmi yapıcaksınız fiyat fark eder yükseltmede,, forumu eskiye dogru tarayın cok cevap bulursunuz.