285 75 16 Cooper STT ve İnsa Turbo

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Tempus Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 14
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 2,304

Tempus

Nissan Patrol SD33 Turbo
Yer
istanbul
Satılık 285 75 16 Cooper STT ve İnsa Turbo lastikler. Satış nedenim 35 lastiklere geçmiş olmam.

Cooper STT ler 2 aylık henüz kış sezonu göremeden satılık, 5 adetler, 1 tanesi sıfır. 4 taneside sıfır gibi 1800 TL
İnsa turbo extreme lastikler bir sezon off roadda kullanılmış, 4 adetler , sorunsuz 2 sezon daha çok rahat kullanılabilir durumda. 1150 TL

Lastiklerin fotografları yok ama çekersem eklerim, isteyende Maltepe de görebilir.

Teşekkürler.

Etiketler
Ynt: 285 75 16 Cooper STT ve İnsa Turbo

ahhh bu 35 nelere kadir hayırlı satışlar Kürşat ım ;D ;D ;D ;D ;D ;D

35 leri takınca yakıt sarfiyatı ne alemde kardeş gerçi konuyudankarıştırmıyayım ama

Vallahi çok test edemedim ama %5 civarı bir artış olabilir, onu göze aldık 35 sevdasına :smiley:

Tempus' Alıntı:
Vallahi çok test edemedim ama %5 civarı bir artış olabilir, onu göze aldık 35 sevdasına :smiley:
;D ;D ;D ;D %5 ise iyi sorn yok

ben 70 tl lpg ile 120 km yapıyorum

bu arada unutmuşum Cooper STT ler için kredi kartı ile taksit imkanıda var.

Cooper STT ler satılmıştır , İnsa turbolar halen satışdadır, teşekkürler.

285 75 16 yükseltme yapmadan Defender'a takılabilir mi? 33" e mi denk geliyor acaba?

sword7' Alıntı:
285 75 16 yükseltme yapmadan Defender'a takılabilir mi? 33" e mi denk geliyor acaba?

Evet tam 33 e denk geliyor bildiğim kadarıyla defender da standart haline takılabiliyor.

Tempus' Alıntı:
Evet tam 33 e denk geliyor bildiğim kadarıyla defender da standart haline takılabiliyor.

Cooperlar tam benlik miş yeni fark ettim konuyu ::smiley: Sağlık olsun. Kolaylıklar...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,013
Kayıtlı Üye Sayımız
166,760
Kaydolan Son Üyemiz
Stronger

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR