3500 v6 5 Kapı Pajero Hakkında

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan sehzata Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 177
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 44,368
Ynt: 3500 v6 5 Kapı Pajero Hakkında

Yazdıklarımdan bütün suçu ilyas ustaya yüklediğim mi anlaşılıyor sizce...

Etiketler

ARAFAT' Alıntı:
Yazdıklarımdan bütün suçu ilyas ustaya yüklediğim mi anlaşılıyor sizce...

Tüm suç olmasa bile suç ortağı gibi ilan ettiğinizi çıkarttım ben bu cümleden :

"sahibinden.com a ilanı kendileri verdiği ve son dakikaya kadar muhatap kendileri olduğu halde bu çirkinliğe seyirci kalan İLFER OTO ya teşekkürlerimi !!! iletiyorum."

yanlış anladıysam özür dilerim.

ARAFAT' Alıntı:
Avukatlık yapmaya kalkışan Fantastic Light nickli arkadaşım, bu yazılanların bir harfini bundan sonra sen değil ilfer oto ve çetin bey yalanlasın.

Arafat bey bu yazınız gerçekten çok üzücü.

Yahu ne siz ne Çetin abi anammısınız babammısınız, sanki satıştan cebime para girecek, ben olanları yazıyorum siz kalkmış bana ne yazıyorsun.

Ben İlyas ustaya iş yaptırırım ve yaptırdığım işin parasını veririm fakat ustalığından ve bilhassa kişiliğinden dolayı kendisine saygım sonsuzdur.

Esasında çok fazla kurcalamayada gerek yok, satış işi nasip değilmiş olmamış ve olmadıysada vardır bir hayır demek lazım ki öyledirde zaten ..

Birde dizel motor meselesi var;

Hasan bey kendince bir konuda haklı oda motorun minibüs motoru olduğu, çünkü mevcut motorun turbosuzu L300 minibüslerdede kullanılıyor ama motoru İlysa usta getirmemiş kendi arkadaşı getirmiş ve İlfer oto ya dil uzatana kadar bunu gitsin arkadaşına söylesin. (Tabi söyleyebilirse.)

Sevgili kürşad kardeşim,
ben istanbula gelinceye kadar benimle telefonda, ve yüzyüze de kardeşime Çetin beyle farkımız yok denildi.Pazarlığı bizimle de yapabilirsiniz denildi de ondan öyle yazıyorum..Ha belkide çetin beye çok güvendiler.Ama ortada bir mağduriyet var ve bunun bir muhatabı var.Sağlıcakla...

Her ne açıdan bakarsanız, herkes için kötü bir durum olmuş, Çetin bey aracı size satmak istemiş, aracı sizin için hazırlamış, hatta notere gidip satışı yapma aşamasına gelmişsiniz bir talihsizlikden satışı yapamamışsınız. Daha sonra sebep he ne ise satışdan vazgeçmiş. İlyas ustanında durumun bu hale gelmesini isteyebileceğini sanmıyorum, size yardım etmeyede çalışmış ama bir yerden sonra iş onun kontrolünden çıkmış, sahibi bir karar verip İlfer otodan bağımsız olarak uygulmış. ve tabi en kötü durumda olan sizsiniz onca yol onca zaman harcamışsınız , ayrıca bişeyi siteyip inanıp sonra hayalkırıklığı yaşamakda kötüdür bilirim.

Herkese geçmiş olsun ve herkes üstüne düşen dersi çıkartsın, bundan sonra alıcı,satıcı ve aracı olanlar kendilerini kötü duruma düşürmeyecek şekilde davransın, dileklerimle. Saygılar

Fantastic Light nickli arkadaşım;
Yarım yamalak bilgilerinle aşağıda parantez içindekileri yazmakla sen mi ayıp ediyorsun yoksa ben mi..
Bu istekler pazarlıktan önce mi oldu yoksa sonra mı çetin beye ya da ilyas ustaya sor.Lütfen insaflı davranalım.
Ayrıca nasip ve kısmet kavramlarını bilen ve inanan biriyim orada değilim.Yapılan bir çirkinliği belirtmek istedim.

(((Sonrasında Arafat beyler aracın sahibi Çetin abiden 4 tane sıfır lastik, altimetrenin tamiri ve bunlara benzer incik boncuk isteklerde bulundular.

Zaten kendisine 50 bin TL den fazlaya maal olmuş aracı 23 bin TL ye satmaya razı olan Çetin abi 1000 TL lik sıfır lastik talebinide kabul ederek aracı 22 bin TL ye vermeye razı oldu.

Ama istekler oldukçada Çetin abinin morali bozulmaya başladı.

Bu sebeple Arafat beylerden satış bedeli için para dahi almadan notere gidelim satışı vereyim ve kurtulayım diyerek notere gittiler.

Fakat aracın motor hacmindeki bir yanlışlıktan dolayı satış gerçekleşmedi.

Sonrasında isteklerde kesilmeyince Çetin abi daha fazla dayanamayıp aracı satmaktan vazgeçti.))))

hayırlısı olsun ne diyelim.Sağlıcakla...

Bu saatten sonra uzatmak yersiz.

Ben ayıp ediyorum, siz tamamen haklısınız.

Saygılar ..

ZAN en kötü şeydir Haberin Doğruluğunu araştırmadan fikir beyan edersek, Kimi kurum ve şahıslara haksızlık ederiz.Başta buna benzer şeyler yaşandı.Tarafların bunları düzeltmesini bekledik. Nihayetin de söz ve cevap hakkı doğan arkadaşlar da hallerini izah ettiler,Böylece, sanırım taşlar yerine oturdu.Yoksa kimimiz Maraştan gelen arkadaşa üzülecektik.İlk başta bakıldığında Anadolu saflığı ile insan hemen atlıyor.ya adam taa ordan kalk gel ist la vs.vs.sonrada eli boş git.Meselesine üzüntüsünü art niyet olamadan dile getirebilir.Ama birde işin öteki tarafı var.Bir kurum var forum da tanıdığım ve okuduğum kadarı ile epey bir çevresi ve saygınlığı olan kurum.İlfer oto ve İlyas usta.var.Hemen atlayıp kafa göz yarma adetimizi devreye sokarak, çok sıkıntılı ve asla geri dönüşü olmayan tahribatlar da oluşturmak mümkümdür.Aman ha aman kaygan zemin kimin ne kadar zarar görececiği kestirilmez.Adamlar esnaflık yapıyor.Yanlış bir beyan sıkıntı verebilir.Neyseki durum anlaşıldı ve İLFEROTO da durumu anlattığına göre Geçmiş olsun diyelim.böylece Bir ZAN da acıklık kazanmış oldu.Uzun ettim ne haddime düştü diye bilirim.bilirsiniz.Açıklayayım,hem başta meclise ve lafa girdim,mecliten ayrılmadım izledim selamsız mecliten ayrımak olmazdı başta yazdım sondada yazayım,yazılanlara şahit olduk en azından şahitliğimi böyle göstereyim dedim.Ayrıca bu ara Pajerolara bakıyorum ondadırki bu kadar laf ettim.Kusurum varsa af ola her kese selam ve muhabetlerimi iletiyorum.mehmet.

Sevgili freegraf nickli bey,
Yazdıklarımı bir daha dikkatle okuyun,neresi art niyetli bana bir izah edermisiniz.İkinci bir husus da yazdıklarınıza bakarak kendime "oh ne güzel olmuş" diyesim geldi.

Sn.Arafat şahsınıza bir haksızlık veya size eksi birşey demedim tam tersine. topu topuna 2 kere yazdım ilk baştan beri doğruyu bulalım diye bir tavır içindeyim.Sizi veya bir başkasını inanın tanımıyorum.Ayrıca gelip gitmenize de üzüldüm.Hatta hepimiz yanındaydık.Yazılanlar ortada.Siz yazımı bir daha okuyun lütfen sayın kardeşim.gercekten üzüldüm.Biraz sabırlı ve ağır okuyarak beni anla.Arada kul hakkı meselesi oluşursa durum iyiye gitme niyeti taşırken.üzücü ve yanlış bir hal almasın.Not.benim dil ve yazı tarzım biraz karmaşık anlaşılabilir.ama genele bakılırsa öyle olmadığı ortada.Atr niyet demişin orayı bir daha gözden gecir.Ya kardeşim Allah iyiliğini versin senin.Bu konuda en son takılacak birine sen gel ilk başta bilmem ne. Canın sağolsun.Kal selamt ve iyilikle .

ilfer oto yetkilisi kısa pajeroyu pazarlık yapıp almadıkmı diyosunki zaten piyasasından ucuz aldınız aracı araç 30 bin tl idi pazarlıkla 27750 almadıkmı zaten ucuz aldınız aracı ne demek bana bunun açıklamasını lütfen hepiniz yapınız tepenizemi vurduk araca 35 dedinizde biz 25 mi verdik ilyas ustaya sorun bakalım bize demedimi eşime alıcaktım ben bu aracı temiz bir araç 27 yıldır bu işi yapan usta o aracın sesinden vızıltısından anlar neyi var neyi yok hikaye anlatmayın arkadaşalrın dediği gibi yaşayan gören bilir bununla alakalı bizim sizde hakkımız var ise kesinlikle helal etmeyin fakat bizim hakkımız var ise bu hayat sadece burda yok bunun ahiretide var ahirette hakkı olan diğerinin yakasına yapışsın tabi kimin nekadar inancı var hakla hukukla işi var kimse bilemez bu dünyada kapandı bu konu ahirette görüşmek üzere..

arkadaşlar konusu gecen kısa pajeroyu ben almıştım bu araç ilfer otonun sayfasındaydı telefonda görüştük fiyat noktasında anlaşınca istanbula gittik araç arkadaşının aracı aracı sorunca aracın süper oldugunu ve maddi imkanları elverse eşine alacagını söyledı manifolttaki sesi sorunca bir şey yok iki vida sıkılcak dedi aracı kullanan arkadaşınıda off roadla işi olmayan araca binmeyen görüntü için aracı bu hale getirdigini söyledi tabiki bunları tek başına söylemedi araç sahibide çanak tuttu fakat aracı daHA SONRA BİR SİTEDE sudan gecerken off road yaparken resimlerini gördüm aracı kapsamlı yıkarken meşhur yag kartını bulduk serviste iki monifoltun kaynaklı oldugu ortaya cıktı hem ne kaynak keşke resimleri olsa araca 30 dedıler 27 kusure aldık kımse kımseye zorla bir şey sattıramaz ben sizin samimiyetinize inanmıyorum .burda kimse kimseye canak tutmasın yaşadıklarımızı biz biliyoruz . 2 konu yüzünden kendi kendimi yiyordum 1.si bu konuydu 2.si CJ7 kulanıcı adıyla garajda arabasını topluyan şu meşhur v8 motorlu araçla ğörüştük araç internette satılıktı anlaştık hayırlı olsun dedim arkadaşda hayrını gör dedi kapora göndermek istedim gerek yok dedi istanbula gittigimizde telefon açtık telefonlarımıza bakmadı belki 20 kere aradım ama sonuç aynı ben o arabayı yakardım ama yinede sözümü yemezdim.

Arkadaşlar ben Kayseri'de yaşıyorum.Bundan 6-7 ay kadar önce internetten bulduğum bir araç için İstanbula gittim aracı servise göstermek istedim bu vesileyle İlyas bey'le tanıştım.İnternette bulduğum aracı beğenmedim ve almadım ama İlyas beyle sohbet etme imkanıda buldum kendisine bana temiz bir araç bulmasını rica ettim sağolsun beni kırmadı ve 1 ay sonra beni aradı temiz biraraç bulduğunu söyledi ben aracı hiç görmeden satın aldım ve aracı teslim almak için İstanbula gittim.Bana belkide Türkiye'deki en temiz birkaç araçtan birini satın almıştı ve inanın fiyat olarak benzerlerinden çokta ucuza satın almıştı.Bütün bakımlarını yaptı ,aracın lastikleri orjinaldi ve çokta yol yapacak durumda değildi ben lastik ve jant almayı düşünürken İstanbuldan.İlyas bey kendi aracının lastik ve jantlarını söktü benim araca taktı,ben seni bu lastiklerle göndermem Kayseri'ye memleketine gidince kargo edersin dedi lastik ve jantları.Kendisine bu platformdan teşekkür etmek istiyorum.İlyas abi çok teşekkür ederim araç çok güzel ,sayende belkide bir eşini bulamayacağım bir araca sahip oldum.Tamer

Arkadaşlar ben İlyas usta ya da ilfer otoya yönelik direk bir suçlamada bulunmadım.Ne ustalıkları ne dürüstlükleri ne de konukseverlikleri ile ilgili kötü bir yorum yapmadım.hatta gösterdikleri ilgi ve incelik için yüzyüze de buradan da defalarca teşekkür ettim,gene teşekkür ederim.Nankör biri olmadım hiç.
Ancak bana yapılan çirkinliği düzeltme noktasında girişimde bulunulmadı dedim.Çetin bey yakın arkadaşıydı ve aracını kendisine sormadan satılık edebilecek kadar da içiçe yakınlıkları olan biriydi.(Bu ifadeler kendi ifadeleri).
Ve şunu da belirtmeden geçmek istemem.Çetin bey de samimi, sıcak ve beyefendi biri olarak kaldı zihnimde bu çirkinliği dışında.Nasıl böyle bişey yaptığını hala anlamış değilim.Bir musibet bin ders olur inşallah.Sağlıcakla...