Ynt: 4. Geleneksel Gezenbilir Doğa Sporları Festivali Duyurusu (02-03 Temmuz 2011)
serkan şen' Alıntı:
Sakarya' dan bir grup arkadaşımız bu akşam 18:30 gibi yola çıkıyor,
Bir grup ta yarın sabah 7:30 da Hendek'ten hareket edeceğiz.İsteyen bize katılabilir....
Ynt: 4. Geleneksel Gezenbilir Doğa Sporları Festivali Duyurusu (02-03 Temmuz 2011)
erdalyalcin' Alıntı:
cengizhan hocam ben cuma akşamı istanbuldan çıkmayı düşünüyorum. şimdiden satışlara geldim, büyük ihtimalle yalnız gelicem, cuma gündüz sayı tam belli olucak gibi ama benim arabada yer olucak gelebilirsin. tam sayı gündüz belli olucak ona göre adımı listeye ekleyecem
ben yalnız gelicem belli oldu. gelecek olan kendi arabasıyla c.tesi akşam gelicek. benim için sorun yok
arabada yalnız ben olucam onun için gelebilirsiniz. 0532 321 01 01 numaram
merhaba ist. dan bugun yalnız yola çıkacağım grup iptal etti katılımı otobüsle gitmeyi düşünen planlayan varsa birlikte yol alabiliriz
telim
535 70528 85 82
Arkadaşlar merhaba, istanbul anadolu yakasındayım aracında misafir kabul edecek arkadaşların teklifleri itinayla değerlendirilir, sevgi ve saygı cerçevesinde mutlu bir haftasonu diliyorum herkese. telefonum 0530 874 85 25 yunus.
Su anda oturmuş kamp alanında çayımızı yudumluyoruz gelecek arkadaşların soğuk acısından tedarikli olmasında fayda var onun dısında kAmp alanında 5m Migros vARi bir bakkal mevcut. Her sey gayet güzel gidiyor. Heyecanla yarını ve Pazari bekliyoruz )