A Aquadigio Yeni Üye Mesajlar 19 Tepkime Puanı 1 Yer İnegöl/ Bursa 22 May 2009 #1 Arkadaşlar merhaba, sizce 4x4 araçınız için service dişi yaptığınız bir özel bakım var mı? Yanı araçın ömrübü uztamak için veya sizce olması gerektiğini? Selamlar Ali
Arkadaşlar merhaba, sizce 4x4 araçınız için service dişi yaptığınız bir özel bakım var mı? Yanı araçın ömrübü uztamak için veya sizce olması gerektiğini? Selamlar Ali
Mud-Terrain Ana Kamp Mesajlar 58 Tepkime Puanı 0 Yer İstanbul 24 May 2009 #2 Ynt: 4x4 Ranger İçin Ne Bakım Yapılsın ?.. Ben 2 servis süresi arasında 1 kere ekstradan hava filtresini değiştiriyorum.Arazide filtre daha çabuk ömrünü dolduruyor,yakıt tasarrufuda cabası.
Ynt: 4x4 Ranger İçin Ne Bakım Yapılsın ?.. Ben 2 servis süresi arasında 1 kere ekstradan hava filtresini değiştiriyorum.Arazide filtre daha çabuk ömrünü dolduruyor,yakıt tasarrufuda cabası.
ayasuluk Ana Kamp Mesajlar 63 Tepkime Puanı 0 Yer selçuk/izmir 22 Tem 2009 #3 Ynt: 4x4 Ranger İçin Ne Bakım Yapılsın ?.. aynen katılıyorum ... filitre cok önemli