Bir bilen Non Tilt ve Tilt Steering Column arasındaki farkı açıklayabilirmi? 79 CJ7 hangi türde bir direksiyona sahiptir. Dış görünüşüyle tilt veya non tilt olduğu konusunda karar veremedim.
Amacım ön konsoldaki kontağı tekrar direksiyondaki orijinal yerine almak. Kolonu tamamen sökmeden önce nelerle karşılaşacağım konusunda fikir edinmek istiyorum.
Şimdiden teşekkürler.
bu konuyla bizzat çok ugraşdım anlamayan bir servise yaptırmaya kalkdıgım bozuk kontak degişimi zamanında bana 600 tl birde marş dinomosuna malolmuşdu
her iki modeldede kontak aynıdır degişmez bildigim kadarıyla
çok ince bir işcilik ister umarım anlatımım size bir nebze yardımcı olur sakın sıradan bir elek getirmeyin eline yüzüne kesin bulaştıracakdır usa yapmayan usta bunu anlamaz hatta birçok usa yaparım diyen ustada anlamaz benimkide amerikancıydı hesapda
önemli olan neden gögse alındı sistemde neler eksik veya bozuk onları tesbit etmek
şöyle kontrol edebilirsiniz orjinal kontak anaktarınız varsa kontaga takın marş a basın marş konumundan kendi geri geliyorsa vaziyet güzel sistem çalışıyo
sistemde 3 önemli parça var
1 kontak ( sadece mekanik hareketi verir)
2 kontaktan mekanik hareketi şarlele ileten cubuk mil
3 pedal gurubunun orda kovanın üzerinde üst kısımda 2 civatayla hassas bir ayarla sabitlelen elek şarteli şartele giren elek 2 elek soketi vardır şansınız varsa burdan kesilen gögüsteki kontaga baglanan kabloların yerlerini renklerden bulursunuz
burayakadar kontrol edelim bozuk veya eksik parçayı tesbit edelim ona göre anlatıcam size karışık bi iş şindiden kolay gelsin
önemli olan neden gögse alındı sistemde neler eksik veya bozuk onları tesbit etmek
şöyle kontrol edebilirsiniz orjinal kontak anaktarınız varsa kontaga takın marş a basın marş konumundan kendi geri geliyorsa vaziyet güzel sistem çalışıyo
Deniz, açıklamaların için çok teşekkür ederim. Orijinal kontak yerinden oynamıyor, fazla zorlayamıyorum direksiyon kilitlenir diye korkuyorum.
İlkan Tek arkadaşımızın gönderdiği manual'da kolonun sökülmesini ve kontak parçalarını gösteren detaylı şemalar var. Tilt ve non tilt direksiyonlarda farklı söküm sırası ve farklı şemalar var. En önemlisi bahsettiğin şartel her iki modelde farklı. İşe başlamadan önce hangi tip direksiyon olduğunu bulabilirsem yerinde olmayan şartelin siparişini ona göre vereceğim. Mil ve kontak silindiri her iki modelde de farketmiyor. Mil için endişem yok, eksikse veya kötü durumdaysa yenisini yaptırabilirim. Ama kontak silindiri ve şarteli orijinal almayı düşünüyorum.
Emin abi merhabalar..bu konu başlığını gördüğümde senden başkası olamaz dedim ve olmaması içinde dua ettim.. ;D Abi kolaylıklar diliyorum elimde bişe gelirmi bilemiyorum ama payıma birşey düşerse seve seve yardımcı olurum..Tekrar kolay gelsin takipteyim
işlem kolay panik yok yakınsanız yardımcıda olabilirim
kontagın anahtarı sizde yok anlaşılan bu durumda sırasıyla önce direkksiyonu sökeceksiniz sonra korna elek sinyalizasyon mekanizmasını sökmeniz gerekmekte bu mekanizmanın kablolarıda aşagıda kart şeklinde soketlidir yerinden çıkarmanıza gerek yok sadece söküp sola yatırın dikkatlice kontagın hizasına üstten bakınca çok küçük çakı girecek şekilde bir düz torna vida ucu büyüklügünde bi yarık görünür burdan bir ince sac parçasıyla ittirerek aynı zamanda kontagı geri çekin çok rahat bir şekilde gelecektir .
kontagı dışarı alınca dikkat edin üzerinde siyah bir tırnak var çıkıntılı kontagı yuvasında tutan pim o işte delikden onu iterek çıkıyor yerinden sadece içerdeki mile mekanik hareket veriyor başka bir görevi yok .
yeni kontagıda takarken siyah pimi içeri basarak sökdügünüz konumda geri ittirin tık dıye bir ses gelecek kendiliginden oturacak . sonra anahtarla sistemi kontrol edersiniz şartek çalışıyomu çalışmıyomu belli eder .
marş yayı aşagıdaki elek şarteli üzerinde
şertel evet 2 tip çıkıyor ama kolay bozulacak parça deyildir ben 2 kez tamir ettim 5 yıl kullandım genelde arkadan içini dikkatlice açarsanız bi kontak sprey temizleme işinizi görecekdir testinide milin oturdugu hareketli olan parçaya dışerde iterek içindeki yayın durumuna bakabilirsiniz geri geliyorsa saglamdır ama gene bir temizleyin derim .
mile gelince kolay kolay bozuk çıkma ihtimali yok rahat olun
şertel evet 2 tip çıkıyor ama kolay bozulacak parça deyildir ben 2 kez tamir ettim 5 yıl kullandım genelde arkadan içini dikkatlice açarsanız bi kontak sprey temizleme işinizi görecekdir testinide milin oturdugu hareketli olan parçaya dışerde iterek içindeki yayın durumuna bakabilirsiniz geri geliyorsa saglamdır ama gene bir temizleyin derim .
mile gelince kolay kolay bozuk çıkma ihtimali yok rahat olun
Deniz sorun orada işte, şalter dediğimiz parça yerinde yok. Sanırım arızayı çıkaran ve kontağın konsola alınmasına sebep olan parça oymuş ve benden önceki sahibi söküp atmış. Her iki tipini de internetten buldum (12 ve 14 USD), ama hangisini alacağıma karar veremedim. Bir ara ikisini de alayım dedim ama izinsiz yedek parça ticaretinden içeri alırlar diye vazgeçtim
Parçalar elimde olduktan sonra kolonun sökümü panik yaptırmaz, şemalar çok açık ve şemayla iş yapmayı çok severim. Zamanım da yedek aracım da var zaten. Kendim yapmaya çalışacağım.
Emin abi merhabalar..bu konu başlığını gördüğümde senden başkası olamaz dedim ve olmaması içinde dua ettim.. ;D Abi kolaylıklar diliyorum elimde bişe gelirmi bilemiyorum ama payıma birşey düşerse seve seve yardımcı olurum..Tekrar kolay gelsin takipteyim