93-97 Model Arası Temiz Trjinal Grand Cherokee Arıyorum

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan jeep53 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 9
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 4,024

Etiketler
Ynt: 93-97 Model Arası Temiz Trjinal Grand Cherokee Arıyorum

neden grand cherokee. sorabilirmiyim. yakıt düşmanı demişler di

terrano' Alıntı:
neden grand cherokee. sorabilirmiyim. yakıt düşmanı demişler di

tercih ve keyif :D sizin aracınız nedir bilmem ama 4.0 ve tüm motor gücü 4.0 üstü 4*4 lerin hepsi 20 litreye yakın yakar , ilk defa sizden duydum yakıt düşmanı lafını sizin tabirinizle :D ama 1.6 larla kıyaslarsanız tüm jeepler yakıt düşmanı!

:smiley: benimki 2.7 TDİ terrano. 2000 benzinli bi araç kadar yakıyor.daha ufakları da aslında dediğiniz gibi bundan daha az yakmıyor. hatta 1.3 motorlu olan benzinliler bile teknik özelliklerine baktım yakın yakıyor. tabi sürekli 4 çeker olmalarından bi de motorun yetmemesinden olabilir.daha ufak birşey arıyordum ondan araştırdım.

zj çok özel bir araba jeep marka araçların en lüksüdür 5.2 V8 motoruyla hem arazide süperdir hemde asfalta teknik donanım ve lüksüde cabası kafanızda olan bir soru varsa elimden geldiği kadar cevap vermeye çalışırım birde size göre 2.7 den sonra çok yakıyo gibi gelebilir ama kullanıp üzerinde yaptığınız 10 km den sonra arabanıza birdaha binmek istemezsiniz o gücünü gördükten sonra :D bugünkü aklımve bilgim olsa bırakın 4.0 mı 5.2 mi alıym diye düşünceğime direk 5.9 unu alırdım :D :D

evet baktım dediğiniz gibiymiş. ben fazla zorlamadığım için araçta fazla güce ihtiyacım olmuyor. tek başıma gezmek için kendi aracım bile fazla geliyor. aslında benim gibiler için 150 beygir bile fazla. tek beygir bile yeter. ver yemini suyunu devam :smiley:

ben şu 91 xj kullanıyorum onunla yakıt harçamak,vakit harçamak bir keyif güzel bir yemek gibi zefkli kelimelerle anlatmak...onunla yaşamak gerekiyor.
(95 zj 5.2 aldık 15.000tl ye temiz.)

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,012
Kayıtlı Üye Sayımız
166,760
Kaydolan Son Üyemiz
Stronger

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR