99 Pajero 3.0 V6 LWB

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan BolbuzJack Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 16
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 6,236

BolbuzJack

Zirve
Uzun zamandır abime bir araç arayışındaydık, forumda da bir çok araç sordum biliyorsunuz. Kendisi seçimlerini hep Japon arabalarından yana yaptığı için Jeep-Land Rover gibi markalarda aradığını bulamadı. Toyota LC için hem fiyatlarının hemde ikinci ellerde kilometrelerinin yüksekliği almasını engelleyen şey oldu. Suzuki Vitara, Nissan Pathfinder v.s. derken bir Pajero bulduk ve dün Aşkın Jeep.ten aldık. Aracın kasko değeri belli olmadığı için noter satışı yapılamadı ama en azından bedelini ödediğimiz ve şu an altımızda olduğu için aldık diyorum ;D Ben Pajero.yu çok sevdim, Japon arabası niteliklerini bir arazi aracında bu kadar iyi yansıtan bir LC var sanıyordum, bu düşüncem değişti artık. Aracın içindeki ferahlık ve konfor gerçekten çok hoş, elimizde bi HRV birde XJ olduğu için onlarla kıyaslıyorum, sanırım HRV kadar kullanımı kolay, sorunsuz ve rahat, XJ kadar arazide kabiliyetli bir araç.

Bügün bir bakım yapıp yarın Şile'de hafften çamurla buluşturacağız kısmetse, şimdilik ilandaki temiz resimlerini koyuyorum. Araç 3 litre V6 motora sahip, biraz hantal, orjinal 67 bin km.de ve kazasız, oldukça temiz diri durumda. Dünden beri çok mutluyum açıkcası ;D

pajero1fw7.jpg

pajero2sp6.jpg

pajero3vb0.jpg

pajero4pb6.jpg

pajero5jz8.jpg

pajero6ik1.jpg

Etiketler

Ynt: 99 Pajero 3.0 V6 LWB

Murat hayırlı olsun.Allah kazasız belasız kullanmayı nasib etsin.

Murat,Pajeronun savaş boyalarını sürünmüş olarak resimlerinide görmek istiyoruz.Böyle temiz pırıl pırıl arabalar bizi bozar ;D ;)

İyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim. Pajero güzel XJ çekiyor ;D Derinliği 10-15 cm olan su birikintisi içinde ne kadar çamur olacağı belli olmuyor bazen... ::smiley:

11.jpg

12.jpg

13.jpg

14.jpg

15.jpg

18.jpg

16.jpg

17.jpg

Murat'cım hayırlı uğurlu olsun..Çok sevindim ve Pajeroda en beğendiğim kasayı almışsınız..ne güzel :smiley:

Sağolasın Uğur Abi, gerçekten çok rahat bir araba, ortadaki kocaman sunroofu, arka koltuların yatabliyor olması, sessizliği, bütün bunların yanında standart haliyle bile arazideki performansı iyi bir seçim olduğu konusunda ikna etti bizi.

Güle güle kullanın yeni aracı. Aracın standart arka kiliti gerçektende %100 ve içeriden kumandalı mı?

Evet düğme ile kullanılıyor, elektirkli bir motor sesine benzer bir ses ile kitleme gerçekleşiyor. %100 olduğuna kanaat getirmemin sebebi aracın içinde yazan uyarılar, kuru zeminde kulanılmaması ve kilit aktifken dönüş yapılmaması v.s. Birde genelde elektrik kumandalı kilitler %100 diye biliyorum.

Aşağıdaki resimde vites kollarının olduğu kısmın yanındaki turuncu etikette baya bir uyarı var R/D Lock kullanımı hakkında.

pajero6ik1.jpg

Sınırlı kaydırmalı kilit olsa sürekli aktif olurdu zaten. Japon yapmış... :smiley:

bu model araçtan hiç yok satılık ilanlarında çok az bulunuyor anladığım kadarıyla...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,013
Kayıtlı Üye Sayımız
166,760
Kaydolan Son Üyemiz
Stronger

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR