Acil Yardımınıza İhtiyacım Var??

  • Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan alb Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 14
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 2,715

alb

Ana Kamp
Mesajlar
91
Tepkime Puanı
0
Yer
KAHRAMANMARAŞ
Uzun zamandır suzuki Vitara arıyorum.Beğendiğim ve temiz bir araç buldum.Almadan önce sizin çok değerli fikirlerinize ve tavsiyelerinize ihtiyacım var.Araçta harttop var.Sizce harttop olmasının ne gibi eksileri var.Dha önce kullanan arkadaşlar varsa yardımcı olabilirlermi.Fiyat olarak nasıl araştırdım fakat net bir piyasa fiyatı öğrenemedim.
Araç Bilgileri:
1993 model
88.000 km de
11.500 tl

20978326ipy.jpg


209783264co.jpg


209783263d4.jpg


20978326jjj.jpg
 

Etiketler

Ynt: Acil Yardımınıza İhtiyacım Var??

ikinci bir araç olarak alıp 2 kişi gezicem diyorsanız bile zamanla malzeme koyacak yer bulamayınca başka bir araç arayışına gireceksiniz benim önerim 2000-2001 model 5 kapı bir araç almanızdır.
 

Ynt: Acil Yardımınıza İhtiyacım Var??

Model yüksek gelir,ayrıca fiyatı da yüksek gücüm yetmiyo malesef yoksa haklısınız şuanda 10-11 arası param var.
 

Ynt: Acil Yardımınıza İhtiyacım Var??

sahibinden de 96 model bi vitara vardı..

kırmızı renkli... sanıyorum sizin paralara verirler... ben ilana bakıyorum ulaşırsam linkini kopyalarım...
 



Ynt: Acil Yardımınıza İhtiyacım Var??

http://www.sahibinden.com/orjinal_vitara-98WQQaXQQ15505396WQQpXQQdisplayitem


aracın ilanını bulamadım ama alternatif bi araç

bence bi konuşun derim..
 


Ynt: Acil Yardımınıza İhtiyacım Var??

benim anlatmak istediğim sizin paralarınıza daha yüksek modeller alabilirsiniz


durun ben buraya işaret koydum araştırıyorum sizin için
 


Ynt: Acil Yardımınıza İhtiyacım Var??

yıllardır 2. araç olarak kullanıyorum. çok eğlenceli. günümün güzel geçmesini sağlıyor ve bütün ilgiyi üzerine topluyor. üstü 5 dakikada açılıp 10 dakikada kapanıyor. benim hard top fleet air marka ve sürgülü camlı. damla su girmez araca. ses yapmaz. hobi amaçlı keyif aracı istiyosan 10 nuara bir araç . ama dikkat et ilandaki aracta europcar yazıyor. alanya-da rent işi yapan bir firma.
 



Ynt: Acil Yardımınıza İhtiyacım Var??

aracımın fotoları.[attachment=1][attachment=2]

16032008 023 (2)[1].jpg


16032008 024[1].jpg
 

Ynt: Acil Yardımınıza İhtiyacım Var??

aracınız güzelmiş kazasız belasız binin o araçtan vazgeçtim zaten Hartoplı suzuki kullanan birisi olarak size birkaç sorum olcak.
1-Çok ses yapar diyolar.
2-kışın çok soğuk olurmuş
3-Seyir halinde rüzgardan dolayı ses yapar kafan şişer diyolar.
4-İçerisine yağmurlu havalarda su alır diyolar.
son olarakta bunların hiçbirisinin çaresi yokmuş.Bu konuda yardımlarınızı bekliyorum.Belki aynı dertten muzdarip olan arkadaşlar vardır.Hep birkikte faydalanalım.
Tşkler.
 

Ynt: Acil Yardımınıza İhtiyacım Var??

aracınız güzelmiş kazasız belasız binin o araçtan vazgeçtim zaten Hartoplı suzuki kullanan birisi olarak size birkaç sorum olcak.
1-Çok ses yapar diyolar.
2-kışın çok soğuk olurmuş
3-Seyir halinde rüzgardan dolayı ses yapar kafan şişer diyolar.
4-İçerisine yağmurlu havalarda su alır diyolar.
son olarakta bunların hiçbirisinin çaresi yokmuş.Bu konuda yardımlarınızı bekliyorum.Belki aynı dertten muzdarip olan arkadaşlar vardır.Hep birkikte faydalanalım.
Tşkler.
 

Ynt: Acil Yardımınıza İhtiyacım Var??

bahsettiğiniz bütün problemler orjınal best top marka haricindeki TENTELİ araçlar için geçerlidir.öncelikle ben bu yıla kadar hersene üzerini en az 3 ay açar öyle kullanırdım. ancak bu sene adanaya taşındığım için maalesef bunu gercekleştiremedim. aracın üzerini açtığım için hardtopun altında kalan kısım hersene düzenli olarak temizlenmektedir. ses olayına katılmıyorum. montaj aparatları sağlamsa ve arka vidaları düzgün sıkıldıysa problem yaşamazsın.kışın soğuk olmaz.kimse malına kötü demez ama araçların ısıtma ve izalasyonu son derece iyi. ruzgar seside yok. yağmurdada su almıyorum. yalnız dikkatinizi çekerim ben amerikan fleet air marka son derece kalıteli bir hard top kullanıyorum. 93 te bu araçlar satılırken fleet air hard top taşıyan araçlar için fark alınıyordu. bütün bu bahsettiğiniz sorunlar soft top (tenteli kullanımlarda vardır) benim tek sorunum arka cam sileceği ve rezistans yok. diğer hard top modellerinde bu mevcut.
 




Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.


GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,630
Mesajlar
1,530,849
Kayıtlı Üye Sayımız
166,926
Kaydolan Son Üyemiz
ONUR AYGÜN

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR



Geri
Üst