Adana Ve Çevresinden Off-Road Keşif Turuna Katılabilecek Olanlar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan kemalhanoray Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 89
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 13,621
Ynt: Adana Ve Çevresinden Off-Road Keşif Turuna Katılabilecek Olanlar

kahvaltı sonrası ufak çaplı araçları deneriz daha sonra mangalda yaparız

Etiketler

bora1071' Alıntı:
arkadaşlar adanayı çok bilmem ama göl manzaralı bir yer olsa desem ayıp olurmu ;D
Üzgünüm Bora..Sular çekildiği için etrafta fazla su yok ne yazık ki :smiley:
Kahvaltı terciği için tahta masa iyi bir tercih..Hem geniş hem ferah.
Ama pazar günü için önceden gidilip konuşulması gerek.

ya arkadaşlar şu işi ciddiye alsak da güzel bi organizasyon olsa ne dersiniz hani yarındı buluşma şimdi ben konu açacam gelecek olan arkadaşlar isimlerini kiminle gelecegini yazarsa sevinirim lütfen ciddi bi şekilde yazalım konu dışında başka bişe yazmayalım sadece katılımcı sayısı yeterli bide katılacak olan arkadaşların isimleri tarih 28 kasım 2010 pazar günü yer tahta masa

topic açılmıştır lütfen sadece katılımcı sayısı yazalım ve arac markası zaten örnek var orda ...saygılar arkadaşlar bu oluşumda ben öncülük ettim eger başka bu işi yapmak isteyen arkadaşımız var ise buyursun yapsın ben sadece grubumuzu şöyle toparlamak istedim ok...
saygılar adoff off-road team ;D ;D ;D ;D yeni sloganımız
topic

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=64951.new

mustafa drican' Alıntı:
3 -4 günden beri ses çıkmıyor pazar günü toplanılacakmı askıdamı ?

slm arkadaşım pazar günü buluşma yapılacak 28.11.2010 tarihinde konuyu bu topic altında takip edebilirsin ...saygılar adoff adana off-road team

Selam Dostlar;
Tanışma toplantımıza katılacak kişiler aşağıdaki linkten lütfen katılım bildirebilirlermi? Teşekkürler

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=64951.new

mustafa drican' Alıntı:
bu ne muhteşem görüntü buralar nerede
Karaisalı hacıkırı arası.Yürüyüş yapanların olduğu yer kapı kaya adı ile biliniyor.

süper bir doğa.... paylaşımlar için teşekürler.

Selam arkadaslar tsk ederim dogrudur numan bey diger ismi kapı kaya ..fotograflar yuklenecektir..

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,013
Kayıtlı Üye Sayımız
166,760
Kaydolan Son Üyemiz
Stronger

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR