Çok Güzel Bi Gün Geçirdik Emeği Geçen Herkeze Teşekkürler...
İlk Off - Road Deneyimimdi çokta güzel kazasız şekilde geçti. bende kendi aracımızın fotolarını ekledim umarım Beğenirsiniz. Tasarımı ben ve Emin abi Hazırladık Arka Camdaki arkadaşların videodaki resimden aldım bilindik bi çizim olasını istedim üzerinde değişiklikler yaptım Sağa ve Sola Kartal Kanatını Koydum amacım araçlarımız hiç durmadan neler yapabileceğini göstermek tabi başka şekildede yorumlanabilir. diğer vodafone ve avea yazıları benim telefoncu olmamdan dolayı koyduğum çizimlerdir. Red Bull fikri emin abiden eser verdi. Aslında daa çok şey yapacaktım ama yetiştiremedim geç haberim oldu. bulaşma günü sabah 8 de kalkıp hemen Reklamcının Evine gittim tasarımlara hayat verdim. ve biraz geç geldik yanınıza o yüzden saat 10 na kadar uğraştık bir daki sefere daha güzel bi şekilde aracımızla çıkacağıma inanıyorum
Benimde Çektiğim Fotoğrafları ve Videoları Gün Geçtikçe Eklicem.
İşte Bizim Sloganımız.... Ya geç karşıma ortalığı inlet, Yada çekil kenara beni seyret....
İlk koyduğum fotoğrafın ikincisi bul.
Servet'in dükkanın önündei ikinci kez deklanşöre basışımla elde edilen bir fotoğraf bu da.
Yani arka arkaya çekilen fotoğrafların ikincisi bu o yüzden duruşlar aynı.
31 Kişilik grubun 14 tanesi buradaymış henüz.
Sal özellikle son fotoğraflarda ışık patlaması yok iyi kontrol etmişsin ve fotoğraflarda koyu alanlarda detay kaybetmiyorsun dikkatimi çekiyor.
Kutluyorum...
Selam arkadaşlar. Güzel bir gezi olduğunu düşünüyorum katılım süperdi.fotoğrofcı arkadaşlarada çok çok teşekkür ediyorum. akşama kadar yağmur durmadan yağdı. fotoğrafcı arkadaşlar ıslandı bizde onlara ayıp olmasın diye bir kacımızda suya düştük ıslandık. tabi denklanşöre basamadılar gülmekten. BİZ NE KADAR ANLATSAZDA TAKTİR SİZLERİNDİR. HEP BERABER SEYRETMEYE DEVAM
Mesaj sayısı 20 olmamış yeni üye olduğum için özel mesaj bölümünü kullanamıyor oradan cevap veremiyormuşum.
O yüzden buradan selam vereyim dedim.
Selamlar
Merhaba Arkadaşlar.
ben de üye oldum ve burada da aranıza katıldım.
Naçizane benim de biraz fotoğrafım var muhteşem gezimizde çektiğim.
Herkese selamlar, saygılar.