Alex (Labrador Retriever)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan PrometheusTR Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 18
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 6,242

PrometheusTR

BMW R1200GS & T5 CamperVan
Yer
İstanbul

Alex'in küçüklüğünden bir kare:

Alex'in ünlü "S" yatışı

Birkaç karizma poz:

Etiketler
Ynt: Alex (Labrador Retriever)

Aynı "S" yatış pozisyonu benim Labradorumda da var. Adı Pele. Bir de benzer pozisyonda fakat arka ayaklar duvar veya sabit bir eşyadan destek alır versiyon var. Bu arada 'Alex' ve 'Pele' büyük rastlantı. E 'Kaka'ya da yabancı sayılmazlar. Brezilya milli takımı burada yani

Oyy ne tatlıymış Pele Bizimki safkan değil o yüzden burnu uzun, küt burun daha çok yakışıyor.

Bizim Alex'in adı şöyle geliyor aslında. Madagascar çizgi filminde Alex ve Marty vardı, aslan ve zebra. Benim eski ortağım kendisine papağan aldı aynı gün, biz de isimlerini öyle koymuştuk. Ama tabi diğer yandan Fenerbahçeli olduğumdan, Fenerbahçeli Alex olarak algılanmasında da sorun yok

Küt burun, uzun burun, safkan kırma farketmez.. Alex de en az bir safkan labrador kadar güzel. Fotoğraflarından belli. Zaten insan alırken biraz heves ediyor ama birlikte vakit geçirdikten sonra ne seceresi kalıyor ne başka bişeyi. Huyu ve sağlığı yerinde olsun yeter.

Aynen dediğiniz gibi oluyor. Başlarda safkan değil diye üzülüyordum ama şimdi başka bir safkana değişmem Babası Gölbaşı Emniyet'inde narkotik köpeğiymiş Alex'in. Tüm labradorlar gibi o da çok zeki. Annem çoğu zaman diyor "Alex insan, sen köpek olsaydın; seni eve almazdı" diyor

safkan aranmasının mantığı köpeğin boyutları ebatlerı tüy özellikleri ya da karakter yapısı gibi özelliklerinin önceden kestirilebilmesidir.

kırma olmasının da avantajları var özellikle sokak köpekleri çok sağlam ve akıllı oluyorlar. ben sokak köpeği besliyorum. sokak ırkı diye bir ırk yok ama olsaydı çok da ii olurmuş bizim ki ; kutup köpeği gibi uzun tüylü, , kafkas çobanı gibi koca kafalı, Chow chow gibi kafasının etrafında ve omuzlarında aslan yelesi gibi kabarmış tüyleri olan, ama bulldog ebatlarında tuhaf bişi safkan olmadığı için kimse çalmaya da kalkmıyor. .

bir başlık açıp fotoğrafını eklesenize siz de, merak ettim

PrometheusTR' Alıntı:
bir başlık açıp fotoğrafını eklesenize siz de, merak ettim

eklemeyi denedim olmadı. max 250 kb eklenebiliyormuş. fotolar jpeg ama her biri 680 kb görünüyor. nasıl yapabilirim. öneriniz var mı?

terrano' Alıntı:
eklemeyi denedim olmadı. max 250 kb eklenebiliyormuş. fotolar jpeg ama her biri 680 kb görünüyor. nasıl yapabilirim. öneriniz var mı?

www.imageshack.us sitesine girin. BROWSE tuşuna basıp fotoğrafı seçin. Sonra UPLOAD edin. Yüklendikten sonra sizi bir sayfaya yönlendirecek ve bir sürü bağlantı verecek. En üsttekini kopyalayın, sonra forumda mesajınıza gelin
Kod:
 [IMG]http://[/IMG]
kodları arasına yapıştırın. Bu kadar

diğer yolu beceremedim. fotoğrafı ikiye kestim boyutu küçüldü .

yazın tüyleri kısaltıyorum makasla. burda ormanda gezerken

benimkinin de çok uzuyor tüyler, traş ettiriyorum. Makastan daha kısa oluyor, makinayla giriyorlar

kıştan çıkınca tüy değiştirirken bahçe tüyden kar yağmış gibi oluyo. bi köpekten bu kadar tüy nasıl çıkar inanamazsınız. birde uzun üstelik.iki kişilik kocaman bi battaniye çıkar bu yüzden de kesmek ya da taramak gerekiyor. o da rahat ediyor sıcakta.

Alex çok şeker
Pele de öyle..

Cem fotoğrafları küçültemiyorsan bana mail at istersen ben foruma uygun boyuta getirir senin için konu açarım. esra@rottder.org.tr

Hepsi sağlıkla yaşasın

teşekkür ederim . ayrı başlık olunca kimse hepsine bakmaz diye açmamıştım. belki sonra akvaryum yada aklıma gelirse başka birşey için genel bi başlık açarım.