Ankara Grubunun Eymir Bağevi Buluşma Duyurusu (26 Temmuz 2009)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan cidowsky Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 32
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 5,889

cidowsky

THE TRUTH İS İNSİDE OF YOU
Yer
ankara
Geçen haftalarda yaptığımız buluşmaya katılamayan, katılıpta tadı damağında kalan bu etkinliğin tekrarlanmasını isteyen biz katılanlar için bu pazar bu etkinliği sizinle tekraralamayı düşündük.

saat için bi karar verilmiş değil en uygun saati beraberce karar verebiliriz

Etiketler
Ynt: Ankara Grubunun Eymir Bağevi Buluşma Duyurusu (26 Temmuz 2009)

Benim gitmemimi beklediniz? bu ne ya böyle ;D ;D

Yavuz, benim dönmemide beklemiyorlar ;D ;D ;D
Ankara dönüşü acısını çıkartalım.

Çİğdemcim pazar gününü çocuklarla geçireceğim için söz veremiyorum ama gelmeye çalışırım

yaa yavuz abi öle deme valla bak 2 hafta önce bi yaptık hafta içi biraz aceleye geldi bi gün önce açtık konuyu ee haliyle katılım az oldu katılanlar tekrarını istedi gelemeyenler hafta sonu olsun dedi siz gelincede tekrar yaparız zate n herkes çok memnun oldu hep tekrarlarız bu etkinliği

hülyacığım yaa ufaklıklarıda al gel sen ne olur ki

sedat bey aşk olsun ama bizsizmi acısını çıkaracaksınız ;D

cidowsky' Alıntı:
yaa yavuz abi öle deme valla bak 2 hafta önce bi yaptık hafta içi biraz aceleye geldi bi gün önce açtık konuyu ee haliyle katılım az oldu katılanlar tekrarını istedi gelemeyenler hafta sonu olsun dedi siz gelincede tekrar yaparız zate n herkes çok memnun oldu hep tekrarlarız bu etkinliği

hülyacığım yaa ufaklıklarıda al gel sen ne olur ki

Çiğdem Evet yola çıktığım gündü diğer etkinlik, Dönünce tekrarlarız. Size iyi eğlenceler. ;D

ben listeye başlıyorum
1-Çiğdem (cidowsky)
2-Eren Balaban (eratech)

yavuz abi sen gel tekrarlarız

sigara içebileceğimiz bir yer olsa sankim güzel olur :D :D :D

1-Çiğdem (cidowsky)
2-Eren Balaban (eratech)
3-Ozan Yurdakul (ozanyur)

cidowsky' Alıntı:
sedat bey aşk olsun ama bizsizmi acısını çıkaracaksınız ;D

Sizsiz olurmu hiç.
Sizinle olacakki, biz olmadan gezdiğiniz günleri soralım size ;D

arkadaşlar yaa aslında bide biz şöle düşündük açık hava olsa mesela eymir gölü gibi bi öneri geldi çocuklarıyla gelmek isteyen hülya arkadaşımızın teklifiydi bu eğer böle bi tercihi olan varsa bunu yapabiliriz çocuklarınızlada vakitgeçirmek isterseniz

pazar günü öğleden sonra gideceksek açık hava biyer çok daha güzel olur...Varil de tesadüfen gittiğimiz bir yerdi planlama şansımız varken daha iyi biyere gidelim derim ben...

bencede haklısın hülya pazar günü yapılacak bu etkinlik için teklifi olanlar varsa buyrun

günaydın arkadaşlar eymirde bağ evi var ne dersiniz buraya

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,013
Kayıtlı Üye Sayımız
166,760
Kaydolan Son Üyemiz
Stronger

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR