Araç Muayenesi Hakkında...

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mertozzy Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 9
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 3,885

mertozzy

everything depended on me..!!
SELAMLAR,

VİNÇ VE FİLM CAM MUAYENEYE ENGEL Mİ? DÜN BU TİP BİRŞEYLER DUYDUM. 2010 DAN İTİBAREN YASAKLANMIŞ DİYE. 2010 İÇİNDE VİNÇ VE FİLM CAM GİBİ EKİPMANLARLA MUAYENE YAPTIRAN VAR MI? ÖZELLİKLE İSTANBUL İÇİN SORUYORUM..

TEŞEKKÜRLER,
MERT

Etiketler
Ynt: Araç Muayenesi Hakkında...

merhaba.filim cama vize muayenesinde karışmıyolar ama trafik yakalayınca hem yırtıyor hem ceza yazıyor.vinçte aracın teknik donanımında olmadığı için yani fabrikasyon olmadığından onada karışmıyolar calışıp çalışmadığına bile bakmıyorlar.

merhabalar ben bugun defender a tuv muayenesı yaptırdım.. bırtek arka camlarda fılm vardı bısey demedıler ızmıtte en dıkkat ettıklerı yerler fren hortumları, el frenı, dıreksıyon boslugu bunlara takılmıs durumdalar hallettım cıktım ama gorduklerım ılk gunlerdekı gıbı bır yogunlugun olmaması yuzunden bıraz daha esnek hareket ettıklerı ve konusarak ısı halledebılmenız.. kolay gelsın...

Araçta ön hariç bütün camlarda film var. Ankarda muayenede hiç bir sorun yaşamadım. Konusu bile geçmedi.

mertozzy' Alıntı:
berk bey selamlar,

araçta vinç vardı?

vınc yok ruhsattada 5 olarak gozuktugu ıcın bagajdakı koltukları soktum aracım yenı oldugu ıcın butun modıfıkasyonlara yenı baslıyacam muaynede sorun olmasın dıye sıslerı bıle takmadım ama ıkı sene sonra nası gecerım onu bılmıyorum :smiley:

muayenede vinç problem değil tabi dışa çok çıkık ve sivri ucları yok ise diğer turlü tampona gömülü ise hafif kusurlu muayne onayı alırsınız ve 2 yıl problemsi gezersiniz

Ya peki bu orjinal tampon yerine çelik tampon takılıyor. Çoğu zamanda bunların içine vinç monte ediliyor. Bunların TÜV'de durumu nedir?

Pardon konunun içine bodoslama daldım :D

MERHABA ARKADAŞLAR
BİRAZ ÖNCE TÜV MUAYENESİNDEN ÇIKTIM ARKA CAMLARDA FİLM VARDI HİÇ SORUN ÇIKMADAN 2012 YE KADAR VİZE VERİLDİ

Merhaba, konuyu hortlatmak adına bir soru: defender kamyonetde arka tampon şart mı? Hafif kusurdan geçer miyiz? Bizim araç askeriye çıkması, onlarda yok orjinalinde malum. Teşekkürler

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,247
Kayıtlı Üye Sayımız
166,890
Kaydolan Son Üyemiz
sudeninnotlari

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR