mogzilla Toys4BigBoys Mesajlar 3,791 Tepkime Puanı 11 Yaş 69 Yer Istanbul Web www.canpeyzaj.com 13 Ara 2006 #1 Yurtdışından yerini bilmediğim ilginç bir parkur.Resimleri hangi bölüme koyayım diye düşünürken burayı tercih ettim.
Yurtdışından yerini bilmediğim ilginç bir parkur.Resimleri hangi bölüme koyayım diye düşünürken burayı tercih ettim.
YOL SEDAT AÇIL Mesajlar 10,410 Tepkime Puanı 540 Yer İstanbul, Acıbadem Web www.sedatacil.com Telsiz Çağrı Kodu TB2FKL 13 Ara 2006 #2 Ynt: Ardinalli Parkur Çin burası
baymineral Kamp III Mesajlar 522 Tepkime Puanı 1 Yer İzmit Web blog.milliyet.com.tr 13 Ara 2006 #3 Ynt: Ardinalli Parkur Fotoğraflara bakarken bile midem etkilenir gibi oldu.
ORHANBIYIKLI Zirve Mesajlar 2,136 Tepkime Puanı 8 13 Nis 2010 #4 Ynt: Ardinalli Parkur Bencede çin , yıllar önce tv de seyretmiştim, tam hatırlayamıyorum ama en tepede tapınak gibi bir yer vardı.
Ynt: Ardinalli Parkur Bencede çin , yıllar önce tv de seyretmiştim, tam hatırlayamıyorum ama en tepede tapınak gibi bir yer vardı.
A alaca Ana Kamp Mesajlar 72 Tepkime Puanı 0 19 Nis 2010 #5 Ynt: Ardinalli Parkur peru da da böyle bir parkur var resimlerini daha önce görmüştüm sinanyerlitaş
Adrelinsıfır Ana Kamp Mesajlar 32 Tepkime Puanı 0 20 Nis 2010 #6 Ynt: Ardinalli Parkur Resimlere bakarken ayak tabanlarım ve avuç içlerim terledi,hele ikinci fotoğrafa dikkatli bakarken yani zemin sıfır noktayı bulmaya çalışırken midem tersine döndü diyebilirim.
Ynt: Ardinalli Parkur Resimlere bakarken ayak tabanlarım ve avuç içlerim terledi,hele ikinci fotoğrafa dikkatli bakarken yani zemin sıfır noktayı bulmaya çalışırken midem tersine döndü diyebilirim.
ORHANBIYIKLI Zirve Mesajlar 2,136 Tepkime Puanı 8 20 Nis 2010 #7 Ynt: Ardinalli Parkur nadir bey 2006da bir taş attınız biz hala çıkarmaya çalışıyoruz,unuttunuzmu bizleri,biraz ipucu veya açıklayıverin artık.
Ynt: Ardinalli Parkur nadir bey 2006da bir taş attınız biz hala çıkarmaya çalışıyoruz,unuttunuzmu bizleri,biraz ipucu veya açıklayıverin artık.