Ailece kendi aracımızla avrupa turu yapmak istiyoruz. Yine kendi aracı olup böyle bir niyeti olan arkadaşlar arıyoruz. Konvoy halinde gidip konvoy halinde dönmek istiyoruz.
Saygılarımla Kemal Soyata
kemal bey mrb, aynı plan bizim kafamızda da var ancak henüz izin tarihleri ve plan konusunda net bişey yok.aracım 2008 multijet palio.eşim ve ben düşünüyoruz.yunanistan-italya öncelikli planım.ya da ucakla isviçre oradan arac kiralayarak kuzey avrupa.siz nasıl düşünüyorsunuz.
MERHABALAR
bende uzun zamandır eşimle birlikte kendi aracımla avrupa turu düşünüyorum . şu an için kesin bir tarihimiz yok. tarih konusunda bir sıkıntımız da yok. ancak illa ki grup halinde seyahat etmek istiyoruz. güzergah konusunda da ileride grupla bir plan program yapmayı düşündük.
o halde bizim gbi 1-2 çift daha bulabilirsek grubu oluşturabılilr ve rotayı da bu şekilde belirleriz.ne yazıkki bizim sorunumuz calışan insanlar olduğumuz için izni şimdiden kestirememek ve planların her an değişme olasılığı.daha önce böyle bir deneyim yaşamadığımız için grup hareket etmek daha eğlenceli ve güvenli olabilir.bekleyelim görelim.
Merhaba,
Bizim de bu yıl öyle bir planımız var ama henüz netleştirmedik..Viyana, Prag, Budapeşte düşünüyoruz arabayla.Arabayı oradan kiralamak öncelikli fikrimiz...Ya da diğer alternatif arabayla İtalya turu..Geçen sene Roma'dan aşağıya inememiştik bu sen aşağısını düşünüyoruz...Sizin planınız netleşti mii?
merhaba açıkçası bende gelecek cevapları bekleyerek şekillendirmek niyetindeyim.henüz netleşmiş değil.ama madem italya düşündünüz bu fikir de benim aklımdakilerden biriydi.hatta yunanistan oradan da italya.ama bütün italya kıyılarını gerek özel arac gerekse kiralayarak (mantıklı olan bu) gezmek de hiç fena fikir değil,siz kaç kişisiniz ve ne kadar süre planladınız.detaylarını paylaşırmısınız.
Selam arkadaşlar
6 aydır bu turu planlıyoruz eşimle ama bu bölüme hiç girmemişiz. Avrupa bölümünde daha çok bilgi alışverişi yapmıştık. Bizim gibi bunu isteyenler olduğunun farkına varmamıştık. Ne mutlu ki biz planların sonuna geldik. 20 mayıs gecesi yola çıkıyoruz. Güzergahımız selanik- üsküp- belgrad- budapeşte- viyana- salzburg- milano (burada kızkardeşimde 4-5 gün kalıp ) dönüş tamamen adriyatik kıyısı boyunca dubrovnik- ohrid- selanik üzerinden ipsala. Çok heyecanlıyız. Umarım sorunsuz güzel bi gezi olur. Anıları paylaşmayı düşünüyoruz. Bizden sonra çıkacaklara iyi eğlenceler.
semanur hn.ne mutlu size.planlamayı geçip hayata geçirebilmişsiniz.dilerim sorunsuz ve keyfili bir seyahat olur.dönüşte sizden detayları mutlaka bekliyoruz.şimdiden iyi yolculuklar
HERKESE ÇOK TEŞEKKÜRLER . BU AKŞAM YOLA ÇIKIYORUZ. DÖNÜŞTE ELİMDEN GELDİĞİ KADAR HER BİLGİYİ PAYLAŞMAK İSTERİM. DİLERİM İSTEYEN HERKES BU GEZİYE ÇIKSIN. HOŞÇAKALIN.