Ayazağa Belgrad'da Keşfedilen Yolları Kutlama Gezisi Üçbuçuksuz Duyurusu (8 Mart 2009)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan eeg52 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 1,840
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 145,376
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: Ayazağa Belgrad'da Keşfedilen Yolları Kutlama Gezisi Üçbuçuksuz Duyurusu (8

concrete' Alıntı:
Macera mi dediniz.....

http://www.offroaded.com/play.php?vid=106

Güven bunlar ne böyle kardeşim bayıldım valla tak çek götür bin üzerine suyu geç in üzerinden yola devam hey yavrum hey ...

Etiketler
Ynt: Ayazağa Belgrad'da Keşfedilen Yolları Kutlama Gezisi Üçbuçuksuz Duyurusu (8

reis28' Alıntı:
ERGİCAN abi nivatr den arkadaşlarda gelecekler geziye ama şimdilik kac arac tam net degil cumartesi belli olur

tamam Dursun kardeşim cumartesi ilave edersin artık listeye ,daha önce de dediğim gibi asıl liste pazara gelenlerle kesinleşiyor,buna göre biraz esnek tutacağız sayıyı....

Ynt: Ayazağa Belgrad'da Keşfedilen Yolları Kutlama Gezisi Üçbuçuksuz Duyurusu (8 Mart 2009)

ergican abi ben 100 gr lık ekmek yaptırıcam pazar gunu ıcın en az 150-200 tane getırırım abii dursun usta bizim cşhazı tamamladıgımız zaman ben sana haber verırım.bir yerde gorusuruz.şimdi arabanın rot kolları kırık onları bulmaya calısıyoruz birazda galeta grissini getırırım abı ne olur ne olmaz aralarda acıkanlar olur belki

Mithatcan' Alıntı:
getiriym ozaman baksana herkes getir diyor DDDD

herhalde getir yani hiç kullanmasak bile mogun üzerinde şekil olur....

Ynt: Ayazağa Belgrad'da Keşfedilen Yolları Kutlama Gezisi Üçbuçuksuz Duyurusu (8 Mart 2009)

kriz var az getir ekmekleri az yeriz )

rot başım yamuldu sanırsan :S

hakan3005' Alıntı:
mithatım ben sizi aç bırakırmıyım yaaa ) sitemizin fırıncısı olarak

abi kepekli getirme sakın.. babannem köyde ineklere veriyodu sende bilirsin ))

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...