Ayazağaköyü, Bahçeköy, Trabzonsuyu ve Bentler Off-Road Gezisi (16 Kasım 2008)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan cagri_ali Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 152
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 24,776
Ynt: Ayazağaköyü, Bahçeköy, Trabzonsuyu ve Bentler Off-Road Gezisi (16 Kasım 2008)

ah sen nediyosun para olsa dodge cj ugrasılırmı hem kamyon sempatim var benim deli olur ama rahat bi 30000 ytl gider bende ise 5000 ytlye dodge alacak para yok bayram geliyor bu arada halimiz duman :D :(

Etiketler
Ynt: Ayazağaköyü, Bahçeköy, Trabzonsuyu ve Bentler Off-Road Gezisi (16 Kasım 2008)

:-\ :-\ :-\ :-\ :-\ :-\yaw arkadaşlar ben bu akşam abbası yine çektim ama acıyın bana her zamanda olmazki :-X :-\ :-\ :-\ :-\

ha bu arada ayazağada ofroad yapılıyor katılmak istersen (fatih-yvz@hotmail.com) dan ulşabilirsin :eek: :eek: ::smiley: ::smiley:

hasta olmuş 3.5.... GEÇMİŞOLSUN

Ynt: Ayazağaköyü, Bahçeköy, Trabzonsuyu ve Bentler Off-Road Gezisi (16 Kasım 200

:eek:cj 3,5 için geçmiş olsuna geleceklere duyurulur çiçek veye kolonya yerine debriyaj balatası daha makbule geçer;ziyaret yeri apo ustanın dükkanı şimdiden teşekkürler ;D

Herkese teşekkürler efsane haftaya pazar tekrar arazidee :smiley:) EFSANE GERİ DÖNECEKK :smiley:

eee frontiyi çekmeye kalkarsan sonuç bu olur çağrı kardeşim deilmi yaa efsane fronti aslanım benim boşuna alman tankı demiyorlar deilmi yahuuuuuu :smiley:))):smiley:))):smiley:))))

fatih abicim senin ve benim ömrüm abbası çekmekle geçicek galiba :smiley: :smiley: :smiley: ama olsun abbassızda tadı çıkmıyor beaaa neşe kaynağımız deilmi yaa önemli olan herkezin eve dönmesi gerisi boş boş ver abbası frontiyi 3,5 ve senin 5 i deilmi eğleniyoruz yaa o yeter

haklısın yunus kardeş abbas giderse çok üzülecem
kimi çekeceğiz biz

cagri_ali' Alıntı:
aaaa olmadı şimdi ayazağada her zaman off road vardı yanii :smiley: gezenbilir olmasa kimsenin haberi olmayacak :smiley: jipler zaten ewyap lisesini çıkarken G28 sokakta her zaman çamurlu vaziyette bekliyor ;)

Gezenbilir olmasa kesinlikle haberim olmayacaktı. Aayzağada bütün arabalar çamurlu:smiley:) şaka bir yana G28 sokak bana ters görmedim jiperları...........:smiley:

Ya yunus ayar etme adamı tek kalacaksın sonunda ... RC modelinide alır çıkarsın ;)

nebu samimiyet laaa benlemi bot bağladın h........r kalırız olm bizde fatihle çıkarız öle deilmi sölesene yaw çoluk çoçukla muhattab oluyoruz alalalal:smiley:)))

..........................................

Ynt: Ayazağaköyü, Bahçeköy, Trabzonsuyu ve Bentler Off-Road Gezisi (16 Kasım 200

:smiley: :smiley:çocuklar abbastan şikayet edeceğinize ona iyi bir elektrikçi bulsanız daha iyi olur :smiley:

DenizSea77 galiba sen son bir kaç gün içerisinde 28 den geçtin,orada sadece abbas (cj5) duruyor çağrı'nın 3,5'u ise şanzumanı sökülü vaziyette otosanayide;toparlanır toparlanmaz gene sokağına geri dönecektir.... :smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,632
Kayıtlı Üye Sayımız
166,926
Kaydolan Son Üyemiz
ONUR AYGÜN

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR