Ayvalık'da Kamp Alanı Tavsiyeleriniz?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan insel Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 38
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 70,084

insel

Zirve
Arkadaslar Ayvalikta Ada Kamping'ten baska kalacak yer yok mu? Daha ekonomik ve ferah bir yer ariyorum. Adakamping'ten 50 liradan asagi cikamiyoruz bir gecede. Ayrica cok kalabalik ve dar. E sıkıldıkta. Yillardir gidiyoruz.
Velhasil yeni bir yer ariyoruz. 5 gece konaklayip yolumuza devam edecegiz. Sevgiler

Etiketler
Ynt: Ayvalık'da Kamp Alanı Tavsiyeleriniz?

İnsel,
Hüseyin Bozkurt beyin nazik daveti seni de ilgilendirebilir :smiley:
http://www.kampkaravan.org/forum/topic.asp?TOPIC_ID=1729&SearchTerms=ayval%FDk
Denize girme işini başka türlü de çözerim (günlük tekne turu) dersen Cunda adası balık lokantalarının solundaki sahile sıfır otoparkda da konaklayabilirisin. Sahildeki tekneler için olan elektrik bağlantısından biraz şirinlik yaparak istifade edebilirsin. Geçen yıllarda gecelik otopark ücreti 5tl idi. Hem balığını yer ( papalnia favorim eğer mevsimi ise) hem içkini içer hem de sahilde konaklamış olursun.
Oğuz

Sevgili Oguz Hocam. Gecen sene o otoparkta kalmistik. Bize bir kamp yeri lazim. Malum bebek var. Oren'de bir Altin Kamping var. Ayvaliga gelmeden. Belki de orada kaliriz. Ayvaliga gelmeden kalinabilecek kamp yerlerine de olurumuz var. Sevgiler.

İnsel,
Altınkamp sizin için çok uygun. Telefonunu bulmak için google'a bakarken şöyle bir haber gördüm.
http://www.haberkorfez.com/index.php?option=com_content&task=view&id=1103&Itemid=27
Bir telefon etmekte fayda var. 0266 416 37 32
Gerçi fiyatlar pek ucuz değildir ama tesis başarılı.
İyi tatiller
Oğuz

Bu haberi gordum aksam ve aradim. Fiyatlar asagi yukari adakampingle ayni. Gunluk 40a geliyor burasi da. Fiyatlar öörroooo bazinda. :D
Yinede belki alternatifler gelebilir. Tesekkurler Oguz Hocam.

İnsel hocam,
Benden bu kadar, umarım yeni açılan bilmediğimiz, daha listelere girmemiş yerler vardır da dostlardan biri yönlendirir.
Oğuz

Valla ne diyeyim. Tesekkur ederim.
Ayvaligin icine yakin bir yer bulamazsam o otoparkta kalmak bize de sempatik geliyor. 2 gun Adakampinge de gideriz. Bir de sarimsakli tarafinda varmis bir yer. Camlik Kamping diye ama nette bir link bulamadim.
Iyi geceler

İnsel hocam,Ayvalığa varmadan Gömeç balıkçı limanında sahil çay bahçesi yanında kalmayı düşünürmüsünüz.Birkaç fotoğraf yüklüyorum.geçerken uğrayın beğenirseniz kalırsınız.Ayvalığa 20 km.

gömeç sahil 002.jpg

gömeç sahil 009.jpg

gömeç sahil 013.jpg

gömeç sahil 017.jpg

gömeç sahil 021.jpg

Tesekkurler paylasim icin. Ugrayacagiz buraya.

teos' Alıntı:
İnsel,
Altınkamp sizin için çok uygun. Telefonunu bulmak için google'a bakarken şöyle bir haber gördüm.
http://www.haberkorfez.com/index.php?option=com_content&task=view&id=1103&Itemid=27
İyi tatiller
Oğuz
Temmuz 10 gibi yola çıkmayı planlıyorum. Muhtemel rotamız Bursa-Ören-Cunda-Bergama-Bodrum. Ören'de Altın kamp planlarım vardı ama 7. göbekten akrabası dahi olsa Birsel Lemke ile bağlantılı olabilecek hiçkimseye 10 kuruş bile kazandırmak istemem.
Rehber kitap: Bergama dosyası ve Alman vakıfları / Necip Hablemitoğlu

Cem birsel lemke ile alakasını almanlığına mı bağlıyorsun yoksa gerçekten akrabalığı varmı.Varsa Ne 10 kuruşu giderken taş atalım hainlere..

Oğuz hocam Hüseyin Bozkurt un oralarda kalmışlığınız varmı ben çok sevindim bu düşünceye sahip olduğu için nerede ise net ten sipariş verip alacaktım zeytinlerinden sonra oralardan geçince alırım dedim.

http://www.kampkaravan.org/forum/topic.asp?TOPIC_ID=1729&SearchTerms=ayval%FDk

teos' Alıntı:
İnsel,
İyi tatiller
Oğuz
mayıstosböce' Alıntı:
Cem birsel lemke ile alakasını almanlığına mı bağlıyorsun yoksa gerçekten akrabalığı varmı.Varsa Ne 10 kuruşu giderken taş atalım hainlere..
Oğuz abi'nin verdiği linkteki haberde kızkardeşi olduğu yazıyor.

mayıstosböce' Alıntı:
Ben bir eylem planı hazırlıyorum zaten geçerken ;D ;D ;D Birsel Lemke'nin tesisi de yanındaymış. İkisinin tam orta yerine...

İnsel dostum;
Asos yolundan gidersen edremite kadar bir sürü yer var deniz tarafında.
geçen sene çay bahçesi tadında bir çok yer karavana su+elektrik veriyordu.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,012
Kayıtlı Üye Sayımız
166,760
Kaydolan Son Üyemiz
Stronger

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR