Basit bir Yöntemle Aracınızı Takip Edin.

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Gültekin Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 34
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 22,983
Bu arada aveanin bu sekilde bir kampanyasin varmis dusunenler icin.

http://www.avea.com.tr/web/biz/Servisler/SahaServisleri/AracTakip

Aylik uyelik paketli oldugu icin biraz daha pahali oluyor ama cihaza para odemeyeceginizi dusunursek cokta kotu degil.

Birde malum sitede bunu gordum. Fiyat cok ilginc. Kampayada oldugu soylenmis. Denemeye deger eger ekstra bir uyelik paketiyle satilmiyorsa.

http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-kablo-aksesuar-arac-takip-2014-yeni-nesil-son-sistem-teknolojisi-148895361/detay

Sent from my iPad using Tapatalk

Etiketler
Ynt: Basit Bir Yöntemle Aracınızı Takip Edin.

Melih Bey, ilandaki alet için toplu alımlar için
tanesi 500TL isteniyor. 29,99TL ise üye olaca-
ğınız internet şirketine ödeyeceğiniz aylık ücret
miş.
Selamlar

Ynt: Basit Bir Yöntemle Aracınızı Takip Edin.

Ben sadece ilana gore yazmistim. Bizi bilgilendirdiginiz icin tesekkur ederiz.

Bu durumda aylik uyelikle alinacaksa Avea'dan almak daha mantikli hem aylik uyeligi daha ucuz hemde cihaza para vermiyorsunuz. Ne yazikki benim gordugum ulkemizde aylik uyeliksiz cihaz henuz yok. Geriye iki secenek kaliyor Avea'ya uye olmak yada bir kac mesaj once belirttigim cihazi yurt disindan getirip pasaporta kaydettirmek. Bu kayit yurta giris yaptikdan sonra 1 ay icerisinde yapilabilir.

Aslinda kasko yaptirmaktansa - ki kaskolar motokaravan sigortalari artigi icin ulasilmayacak rakamlarda hemde eski araclara yapilamiyor - bu tarz bir takip sistemine yatirim yaparak dunyanin heryerine gonul rahatligi ile gidebilirsiniz. Eger yurt disindan getirip kayit altina alma ihtimaliniz yoksa Avea'nin kampanyasi yaklasik yillik 300TL gibi bir ucrete tekabul ediyor ki fena sayilmaz. Fakat Avea'nin cihazinda motor kapatma, icerisi dinleme gibi ozellikler varmi bilemiyorum.

Bu arada benim okuduklarim ve duyduklarim bazi karavancilarin bu sistemleri arac daha yapim asamasindayken ulasilmaz yerlere gomdukleri boylelikle sokulup atilmasi engellenmis oluyor.