E Efeemre Yeni Üye Mesajlar 2 Tepkime Puanı 0 Yer İstanbul 14 Tem 2013 #1 Ramazan Bayramı sonrası çadır ile Ege kıyılarında tatil yapmak istiyorum. Özellikle Kaz dağları civarında. İlgilenen bir arkadaş ile İstanbul çıkışlı görüşelim. Minimum 10 gün olarak düşünüyorum.
Ramazan Bayramı sonrası çadır ile Ege kıyılarında tatil yapmak istiyorum. Özellikle Kaz dağları civarında. İlgilenen bir arkadaş ile İstanbul çıkışlı görüşelim. Minimum 10 gün olarak düşünüyorum.
HOD Hayal Et ve Yap Mesajlar 11 Tepkime Puanı 4 Yer İstanbul Web www.hodtravel.com 17 Tem 2014 #2 Ynt: Bayram Sonu Ege Çadır Tatili İçin Arkadaş Merhaba kamping alanlarını incelediniz mi? http://www.gargarakamp.com/ ben burayı buldum , bir bilginiz var mı tavsiye eder misiniz?
Ynt: Bayram Sonu Ege Çadır Tatili İçin Arkadaş Merhaba kamping alanlarını incelediniz mi? http://www.gargarakamp.com/ ben burayı buldum , bir bilginiz var mı tavsiye eder misiniz?
G gok27 Ana Kamp Mesajlar 25 Tepkime Puanı 0 19 Tem 2014 #3 Ynt: Bayram Sonu Ege Çadır Tatili İçin Arkadaş Efe emre profil nedir GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ynt: Bayram Sonu Ege Çadır Tatili İçin Arkadaş Efe emre profil nedir GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
G gok27 Ana Kamp Mesajlar 25 Tepkime Puanı 0 19 Tem 2014 #4 Ynt: Bayram Sonu Ege Çadır Tatili İçin Arkadaş Hep çadır olması şart mı, arabayla mı biraz daha plan hakkında bilgilendirilmesi bizi GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ynt: Bayram Sonu Ege Çadır Tatili İçin Arkadaş Hep çadır olması şart mı, arabayla mı biraz daha plan hakkında bilgilendirilmesi bizi GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
G gok27 Ana Kamp Mesajlar 25 Tepkime Puanı 0 3 Ağu 2014 #5 Ynt: Bayram Sonu Ege Çadır Tatili İçin Arkadaş Ben şimdi Asos sokak ağzı mevkindeyim :burda Son gemi 2 Camping alanı var sahipleri ebru ile hakkı, denizin dibi su muhteşem memnun kalırsınız GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ynt: Bayram Sonu Ege Çadır Tatili İçin Arkadaş Ben şimdi Asos sokak ağzı mevkindeyim :burda Son gemi 2 Camping alanı var sahipleri ebru ile hakkı, denizin dibi su muhteşem memnun kalırsınız GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi