Bende L200 Lendim

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan yılmaz45 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 69
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 44,393

yılmaz45

Kamp I
Yer
BALIKESİR
nihayet allahın izniyle uzun zamandır hayalini kurdugum 2009 l 200 ümü aldım ve hafta sonu ufak çalışmalar yaptım

CIMG8969.JPG

Etiketler
Ynt: Bende L200 Lendim

hafta sonu rengi atmış çizilmiş ve üzerine fosfor yapıştırılmış olan ön ızgaraları söktüm ve üzerinde ufak çalışma yaptım umarım begenirsiniz .aynı zamanda arkadaşımın opel corsasının jant ve çizilmiş olan kapaklarını boyadım.

CIMG8995.JPG

çok teşekkürler dilmaç bey uzun zamandır istiyordum görev dolayısıyla dogudayım vanda temizini bulamıyordum malum hep şantiyelerde kullanılıyo burda .bulur bulmaz aldım.

bilgisi olan arkadaşlara bir sorum olacak aracın üzerinde 20 inç jant 255.40.20 lastik var.herhangi bir sürtme yok ben aracıma 15 inç bir jant ve ofroad lastik takmak istiyorum .sebebi ise her ne kadar araziye cok girmesemde ,aracın üzerindeki lastik yanagıkonforu aşırı derecede zayıflatıyor.sorum şu 15 inç jant kaliperin oldugu bölüme sürtme yaparmı.ve bu ofroad jantlarındaki15x10 ne ifade ediyor.

2fast4u' Alıntı:
aracınız hayırlı olsun :smiley:
gökhan bey çok teşekürler sizin aracınızıda incelemiştim daha önce ama sizin aracınızyükseltilmiş galiba kitmi yoksa takoz ve getmi var ve lastik jant konusunda sizden bilgi alacagım.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,012
Kayıtlı Üye Sayımız
166,760
Kaydolan Son Üyemiz
Stronger

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR