M MK51 Zirve Mesajlar 3,971 Tepkime Puanı 5 Yer Istanbul 30 Nis 2008 #65 Ynt: Beter Böcek CJ Orkun, aracını gördüm dün... Söyleyecek bir sözüm yok (nutkum tutuldu)!... Darısı size... Yüksel, Faruk...
Ynt: Beter Böcek CJ Orkun, aracını gördüm dün... Söyleyecek bir sözüm yok (nutkum tutuldu)!... Darısı size... Yüksel, Faruk...
Y yuysal Zirve Mesajlar 1,549 Tepkime Puanı 0 30 Nis 2008 #66 Ynt: Beter Böcek CJ Mustafa abi.İlk etapta şu üzerindeki dingilleri kırana kadar yürüyelim diye düşünüyoruz.Daha sonra Orkun'un ki gibi bir projeye girişicez.Hem bu arada aracı tanımış oluruz.
Ynt: Beter Böcek CJ Mustafa abi.İlk etapta şu üzerindeki dingilleri kırana kadar yürüyelim diye düşünüyoruz.Daha sonra Orkun'un ki gibi bir projeye girişicez.Hem bu arada aracı tanımış oluruz.
M MK51 Zirve Mesajlar 3,971 Tepkime Puanı 5 Yer Istanbul 30 Nis 2008 #67 Ynt: Beter Böcek CJ Aynı fikirdeyim... Yürürken modifikasyon...
J Jeepcj7 BUILD IT! RUN IT! BREAK IT! FIX IT! REPEAT! Mesajlar 1,775 Tepkime Puanı 1 Yer ISTANBUL 30 Nis 2008 #68 Ynt: Beter Böcek CJ Tesekkurler Mustafa Abi daha geliştiriyoruz MK51' Alıntı: Orkun, aracını gördüm dün... Söyleyecek bir sözüm yok (nutkum tutuldu)!... Darısı size... Yüksel, Faruk... Genişletmek için tıkla ...
Ynt: Beter Böcek CJ Tesekkurler Mustafa Abi daha geliştiriyoruz MK51' Alıntı: Orkun, aracını gördüm dün... Söyleyecek bir sözüm yok (nutkum tutuldu)!... Darısı size... Yüksel, Faruk... Genişletmek için tıkla ...
frkbdr ...... Mesajlar 610 Tepkime Puanı 0 Yer istanbul/anadolu yakası 12 May 2008 #69 Ynt: Beter Böcek CJ Jeep34' Alıntı: Bu şarkı ancak sonbaharda biter ;D Ahanda yazdım Genişletmek için tıkla ... Şarkı çoktan başladı...ahanda söyledik... ;D ;D
Ynt: Beter Böcek CJ Jeep34' Alıntı: Bu şarkı ancak sonbaharda biter ;D Ahanda yazdım Genişletmek için tıkla ... Şarkı çoktan başladı...ahanda söyledik... ;D ;D
J Jeepcj7 BUILD IT! RUN IT! BREAK IT! FIX IT! REPEAT! Mesajlar 1,775 Tepkime Puanı 1 Yer ISTANBUL 12 May 2008 #70 Ynt: Beter Böcek CJ Bu yaz CJ trophy yaparız artık ;D ;D
Jeep34 Zirve Mesajlar 5,909 Tepkime Puanı 28 Yer İSTANBUL 12 May 2008 #71 Ynt: Beter Böcek CJ frkbdr' Alıntı: Şarkı çoktan başladı...ahanda söyledik... ;D ;D Genişletmek için tıkla ... Bende koro şarkıyı severim..ahanda söyleyelim
Ynt: Beter Böcek CJ frkbdr' Alıntı: Şarkı çoktan başladı...ahanda söyledik... ;D ;D Genişletmek için tıkla ... Bende koro şarkıyı severim..ahanda söyleyelim
J Jeepcj7 BUILD IT! RUN IT! BREAK IT! FIX IT! REPEAT! Mesajlar 1,775 Tepkime Puanı 1 Yer ISTANBUL 12 May 2008 #72 Ynt: Beter Böcek CJ Uğur Abi sana WK-7 yakışır, keselim, kaynatalım şunu bak ben MS Paint'te 10dk'da kestim.. Bir şaft, bir iki boru kısaltacaz.. 1 haftada biter.. ;D
Ynt: Beter Böcek CJ Uğur Abi sana WK-7 yakışır, keselim, kaynatalım şunu bak ben MS Paint'te 10dk'da kestim.. Bir şaft, bir iki boru kısaltacaz.. 1 haftada biter.. ;D
Jeep34 Zirve Mesajlar 5,909 Tepkime Puanı 28 Yer İSTANBUL 12 May 2008 #73 Ynt: Beter Böcek CJ Orkun kafamı karıştırtma ;D Daha iyi planlarım var : Bu arada yarın kaçta uçuyorsun yurt dışına ..
Ynt: Beter Böcek CJ Orkun kafamı karıştırtma ;D Daha iyi planlarım var : Bu arada yarın kaçta uçuyorsun yurt dışına ..
J Jeepcj7 BUILD IT! RUN IT! BREAK IT! FIX IT! REPEAT! Mesajlar 1,775 Tepkime Puanı 1 Yer ISTANBUL 12 May 2008 #74 Ynt: Beter Böcek CJ Allah kısmet ederse sabah 9:05'de gidiyorum Planların için şu atasözünü söylemek geldi içimden: Turuncunun rengi, Headers'ın sesi uzaktan hoş gelir, sen birde onunla Şile'den Istanbul'a gel : neyse daha beter karıştırmiim şimdi...
Ynt: Beter Böcek CJ Allah kısmet ederse sabah 9:05'de gidiyorum Planların için şu atasözünü söylemek geldi içimden: Turuncunun rengi, Headers'ın sesi uzaktan hoş gelir, sen birde onunla Şile'den Istanbul'a gel : neyse daha beter karıştırmiim şimdi...
Y yuysal Zirve Mesajlar 1,549 Tepkime Puanı 0 12 May 2008 #75 Ynt: Beter Böcek CJ Muhahahaahha. Orkun Allah iyiliğini versin.
J Jeepcj7 BUILD IT! RUN IT! BREAK IT! FIX IT! REPEAT! Mesajlar 1,775 Tepkime Puanı 1 Yer ISTANBUL 13 May 2008 #76 Ynt: Beter Böcek CJ ;D
KanyaK wish me luck. Mesajlar 721 Tepkime Puanı 16 Web www.kaanyakar.com 19 May 2008 #77 Ynt: Beter Böcek CJ Abi kesinlikle böyle bir vites topuzu olmalı
frkbdr ...... Mesajlar 610 Tepkime Puanı 0 Yer istanbul/anadolu yakası 19 May 2008 #78 Ynt: Beter Böcek CJ Bu ne güzel bir kokpit yaww...Yüksel bunu bizde yapalım dotum..
Jeep34 Zirve Mesajlar 5,909 Tepkime Puanı 28 Yer İSTANBUL 19 May 2008 #79 Ynt: Beter Böcek CJ Yaa..Hani CJ de kokpit aranmazdı..Roketleme butonu bile var
KanyaK wish me luck. Mesajlar 721 Tepkime Puanı 16 Web www.kaanyakar.com 19 May 2008 #80 Ynt: Beter Böcek CJ Abi gavur yapıyo Buraya bi bakın birkaç fikir verebilir belki http://motors.shop.ebay.com/Cars-Trucks___W0QQMake247a0eZJeep232b46QQModel4710b09ZCJ867QQ_ssovZ1
Ynt: Beter Böcek CJ Abi gavur yapıyo Buraya bi bakın birkaç fikir verebilir belki http://motors.shop.ebay.com/Cars-Trucks___W0QQMake247a0eZJeep232b46QQModel4710b09ZCJ867QQ_ssovZ1