BigFoot'lar Antalya'da

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan AHMET07 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 108
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 21,632

Etiketler
Ynt: BigFoot'lar Antalya'da

ben biliyorum zaten . Salı buluşalım drunk ta söylersin bakalım aynı şeymi aklımızdakiler.

kiloyla dediğine göre askeriyedendir o da buyuk ihtimalle MAN olur ;D her bir tekere bir defender bağlasan döndürür ;D ama ne motor takarsın bilmem

Tempus' Alıntı:
kiloyla dediğine göre askeriyedendir o da buyuk ihtimalle MAN olur ;D her bir tekere bir defender bağlasan döndürür ;D ama ne motor takarsın bilmem

Motorum hazır len , v8 tabiki ;D ;D ipucu yok dingiller hakkında önce alınacak sonra yazılacak ;D Yavuz tahmin etti ne olduğunu aman abicim sakın yazma buralara bir çiftte sana alalım, senin arabanın işi çok kolay

biraz stok yapmak lazım ;D ;D ;D ;D sonra bir anda piyasa yükselmesin

göstermiycektiniz lastik boyu hastası Yavuz abime bu arabaları şimdi 38 de ufak görünmeye başladı gözüne yandık ;D ;D ;D 1 sene içinde o 38 ler 2. ele düşer ben söyliyim ;D

Tempus' Alıntı:
göstermiycektiniz lastik boyu hastası Yavuz abime bu arabaları şimdi 38 de ufak görünmeye başladı gözüne yandık ;D ;D ;D 1 sene içinde o 38 ler 2. ele düşer ben söyliyim ;D

şimdiden ufak görünüyorlar zaten ;D ;D ;D ;D Piyasada daha büyük lastik yok olsa varya , benden önce Ufuk abi var ;D ;D

petlasın panzer lastiklerinden alırız dört tanede. ;D ;D ;D ;D ;D ;D

http://www2.pirate4x4.com/forum/showthread.php?t=842149

şeytan diyorki. ;D ;D ;D ;D

çok fena bunlar daha açılılarıda var

altına birde portal ekledimmi aracın altından yüklü deve geçer.

bunları alıp bir cj ye takıcaksın üstünede bir v8 motor koyucaksın, 38 lastikler bitti işte