Bodrum Zetaş Kamp Alanı Hakkında

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan hayatgezi Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 4
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 17,762

hayatgezi

hayatgezi.com
Yer
Ankara
Web
www.hayatgezi.com
Herkese merhaba, haftaya Bodruma gideceğim, gündüzleri araç ile yarım adayı dolaşacağım ama akşamları Bodrumda sabit bir noktada kalacağım. Otel pansiyon gibi bir yer yerine çadırda kalmamın hem daha ekonomik olacağını hemde daha keyifli olacağını düşünüyorum. Bodrumdaki zetaş kamp alanı diğerlerine nazaran haritadan baktığım kadarı ile merkeze daha yakın, benim için tam aradığım yer diyebilirim, gürültü fazlaymış biraz ama benim için sorun değil. Nette numaraları var arıyorum ama açan yok numarasımı değişti acaba diye düşündüm. güncel numarayı bilen varsa yazabilirmi? bir diğer sorumda gecelik güncel fiyatlarını bilen varmı? (kendi çadırım var, tek istediğim çadırımı kurabileceğim bir yer ve elektirik)

Etiketler
Ynt: Bodrum Zetaş Kamp Alanı Hakkında

bende aynı durumdan muzdaribim. 3 arkadaş gidecez, öğrenciyiz o yüzden ne kadar ucuz o kadar iyi :smiley: umarım bilgi verebilecek birileri çıkar.

Takipteyim bizde fethiyeye gitmeyi düşünüyoruz, rota değişebilir problem yok. Kafamıza göre kamp atabileceğimiz yerlerde olabilir. Forumun gezen arkadaşları nerde :smiley:

Arkadaşlar forumda gezen yok sanırım yada duyarlı insan sayısı az ;D herneyse bende sizin gibi bodruma gideceğim fakat kamp alanı olarak yer arıyorum öğrenciyiz iki kişi gidicez sizlerden bodrum seyehatini gerçekleştiren varsa geri dönüş yapın nerede kalınmalı fiyatlar nedir ulaşım nasıl otobüs varmı kamp alanına gibi cevaplarsanız sevinirim. :-\

ben iki üç sene önceydi sanırım zetaşta kamp yapmıştım. çılgın bir abimiz bakıyordu hala var mıdır bilmem ama anlaşabilirseniz yardımcı olacaktır fiyat konusunda. bize buzdolabını bile vermişti. tuvalet ve duşlar kötü. gümbet zaten sevimsiz bir yer ucuz yabancı turistler ve deli eğlence dönüyor. kafa dinlemeye gidiyorsanız tercih edilebilecek bir yer değil. ama isteğiniz bu tarz bir eğlence ise tatmin edici. önündeki plaj çok kalabalık oluyor. genelde uzun dönem karavancılar vardı ben gittiğimde. abinin telefonuna baktım ama bulamadım. konum olarak da gümbet merkezde sayılır neredeyse her yere yürüyerek gidebilirsiniz.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,013
Kayıtlı Üye Sayımız
166,760
Kaydolan Son Üyemiz
Stronger

SON KONULAR

Geri